banner240
banner237
banner238

TRABZON DEVLET TİYATROSUNDAN ÇOCUKLARA HEIDI MÜJDESİ”

2018-2019 Tiyatro sezonu üçüncü oyunu sadece çocukların değil yetişkinlerin de kalbini fethetmeye geliyor.Johanna SPYRİ’nin yazdığı,Ersin AYHAN’ ınuyarlayıp yönetmenliğini yaptığı ‘HEIDI’ adlı çocuk oyununun, yönetmen yardımcılığı koltuğunda M.Ceyhun GEN oturuyor.
Farklı rejisiyle ve büyüleyici teknikleriyle, danslarıyla çok beğenilecek  ‘HEIDI’ adlı oyunun Dekor Tasarımı Fatih YARŞI, Kostüm Tasarım Berfin İLHAN, Işık Tasarım Muharrem BORAN, Koreografi Özgür Adam İNANÇ , MüzikGürkan ÇAKICI tarafından yapıldı.
Oyunda Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Elvan Saliha Karahasan, Ercan Kılıçarslan, Elvan Tibukoğlu, Gülendam Rumeysa Sağlam, Mahir Elvan,Selin Poyraz , Gürkan Erarslan, Erkan Akçelik, Ogün Kılıç, Murat Aşar, Aykut Güner , Dilek Tunç, İlknur Kukulrol alıyor. Prömiyeri ise 29 Ocak 2019Salı 19:00’da Haluk Ongan Sahnesinde gerçekleştirilecek.



Oyunun Konusu İse;

Heidi’nin Alp dağlarında başlayan macera ve eğlence dolu yolculuğu teknolojinin büyülü dünyasıyla buluşuyor… Heidi henüz çok küçükken annesini ve babasını kaybeder. Teyzesi Heidi’ye bakamadığı için dedesinin yanına bırakır. Dedesi ile Alp dağlarındaki köy evinde mutluluk içinde yaşar. Bir gün teyzesi gelir ve Heidi’yi alıp Frankurt’a, zengin bir ailenin kızına arkadaşlık etmesi için götürür… Bakalım bu yolculukta Heidi’ nin çocuk kalbini ne sürprizler bekliyor?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber