“TRABZON DEVLET TİYATROSUNDAN MUHTEŞEM ORGANİZASYON”

Trabzon Devlet Tiyatrosundan Sosyal Sorumluluk Projesi ‘Tiyatroyla Yılbaşı Partisi’ 

2018-2019 Sezonuna yeni bir yönetim anlayışı ve farklı bir sinerji ile başlayan Trabzon Devlet Tiyatrosundan örnek alınacak bir proje haberi… 

Görevine başlar başlamaz basına vermiş olduğu tüm röportajlarında özellikle sosyal sorumluluk projeleri ve tiyatro ile hayatın birleştirici gücüne olan inancı üzerinde duran Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Sayın Elvan Saliha Karahasan ve ekibinin, çocuklar için projelendirdikleri eşsiz bir program basın vesilesiyle kamuoyuyla paylaşıldı. 
2018-2019 Tiyatro sezonunda çocuk seyirciler tarafından oldukça beğenilen ‘Sihirli Lamba’ ve ‘ Kılçık Mahallesi’ adlı oyunlar, 25 Aralık 2018 ve 26 Aralık 2018 tarihlerinde ‘Tiyatroyla Yılbaşı Partisi’ adı altında ücretsiz olarak sahnelenecek.
25 Aralık 2018 Salı Günü Saat 13:00’da Haluk Ongan Sahnesinde oynayacak olan, Trabzon Devlet Tiyatrosu Sanatçılarından Mert Hürol’un yönettiği ve TDT’nin beğenilen oyuncularının rol aldığı ‘Kılçık Mahallesi’ adlı oyunu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı çocuklar ile Zafer Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Umut ve Yaşam Derneğinden çocuklar izleyecekler. Oyunun gösteriminin hemen ardından Türk Kadınlar Konseyi Trabzon Şubesi Başkanı Çağla Sonat ve şube yetkililerinin hazırladığı Yılbaşı ağacının önünde hediyeleşme merasimine yer verilecek. Yazar Nilbanu Engizdeniz imzalı kitaplar ile şehrin önde gelen isimlerinden Ecz. Mehmet Ongan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Nilgün Osmanağaoğlu ve dernek üyelerinin ve Kanuni Anadolu Lisesi Müdürlüğünün armağan ettiği kırtasiye araç ve gereçleri ile yine başka yayınların kitapları çocuklara armağan edilecek.
Zorlu Grand Otel’in de ikram ve özel organizasyonuyla 25 Aralık 2018 Salı günü Yılbaşı Partisinin birinci etabını sonlandıracak olan Trabzon Devlet Tiyatrosu,
26 Aralık 2018 Çarşamba Günü Saat 15:00’da Trabzon Devlet Tiyatrosunun başarılı sanatçılarından M. Ceyhun Gen’in başrolünde olduğu ve Gürkan Erarslan, Erkan Akçelik ile Yaman Tabakoğlu’nun rol aldığı ‘Sihirli Lamba’ adlı çocuk oyunu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Aydın İnal Amfisinde, Farabi Hastanesi Pediatrik Onkoloji Servisinde yatan hastalar ile Umut ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nimet Baki vesilesiyle dernek bünyesinde gönüllüler tarafından bakımı gerçekleştirilen çocuklarla buluşacak. ‘Tiyatroda Yılbaşı Partisi’nin ikinci gününde de Türk Kadınlar Konseyi Trabzon Şubesi Başkanı Çağla Sonat, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Nilgün Osmanağaoğlu ve ekibi bu önemli projenin destekçileri olacaklar. 
Bu anlamlı projelerle birlikte Trabzon şehrindeki çocuk seyircilerle buluşmayı ve çocukların tiyatro ile olan bağlılıklarını arttırmayı hedeflediğini ifade eden Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Elvan Saliha Karahasan, bu organizasyonun örnek olması ve kamuoyuyla paylaşılması için tüm basın mensuplarını etkinliklere davet etmeyi de ihmal etmedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber