(TÜRKAV)    BAŞKANI KENAN KURU

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV)                   

23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Milletçe İDRAK ETMEKTEYİZ. Milletin hizmetinde olan Kamu Çalışanları olarak ifade etmekteyiz ki Milletin iradesi ve Milletin temsilini TBMM anlamlandırmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet etme yönetimini benimsemiş olan Türk Milleti, 24 Haziran 2018 tarihinde egemenliğini millet adına kullanacaktır. Tarafsız olmadan bu egemenliğinin anlamı olan yeni bir yönetim varlığı ile kutlamanın arifesinde 23 Nisan’ı kutlamaktayız…

  Kamu Çalışanlarının temsili olan TÜRKAV, Millet egemenliğine yürekten inanmaktadır. Millet egemenliğine olan inançla hizmetinde olduğu görevleri, millet gerçeğine inanmayı ve millete hizmet etme gerçeğiyle bir kez daha ifade etmektedir. 

TÜRKAV, hizmetinde olunan millet gerçeğini önemli görmektedir. 

TÜRKAV, Egemenliğin millete ait olduğunun unutulmaması gerektiğine dikkatleri çekmektedir.

TÜRKAV, Yasama ve yürütme ile Millete hizmet sunulmasında, toprak bütünlüğünü, milletin birliğini, kültürünü ve gelişmesini gelecek nesillere tarihi hakikatlerle övünülecek geçmiş bırakılmasını önemli görmektedir. Çocuklarımızla Bayram olarak kutladığımız 23 Nisan, Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasının önemi ve anlamlanması da olmaktadır. 

Kutlu olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber