Baha nostaljik şarkılarla Trabzonluları coşturdu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin 2022-23 kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde sahne alan yakışıklı sanatçı Baha, muhteşem bir konser verdi.

‘Kutupta Yaz Gibi’, ‘Ölmeyen Şarkı’,’Gülü susuz seni aşksız bırakmam’ ‘ Canım Sevgilim’, ‘Seni Yazdım Kalbime’ ve ‘Bizim Hikayemiz’ gibi şarkıları seslendiren ve gönüllerde taht kuran sempatik-yakışıklı sanatçı, Trabzonlu sanatseverlere adeta nostalji yaşattı.

Bir dönem futbol oynayan ve bırakmak zorunda kalan sanatçı Baha “İki sevdiğim mesleği yapmaktan büyük gurur duydum. Biri futbol diğeri sanatçılık. Ama Trabzonspor’da futbol oynamayı çok isterdim. Nasip olmadı. Benim gönlüm biraz Trabzonspor’dan yanadır” sözleri salonu dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı.

Trabzon’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten sanatçı Baha “Bu gece inanılmaz keyif aldım. Çünkü arkamda muhteşem Trabzon korosu vardı. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Sanatçının hayranları tüm şarkılarına içtenlikle eşlik ederken bol bol imza aldılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. Konserin sonunda sanatçı Baha’ya Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdem Zekeriya İskenderoğlu tarafından çiçek takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber