BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TİYATROSU “KÖRDÜĞÜN" İLE GÜLDÜRDÜ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in yanı sıra çok sayıda tiyatro severin de büyük ilgi gösterdiği oyun sonunda bir değerlendirmede bulunan Başkan Zorluoğlu, oyunu çok beğendiğini ifade ederek, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da kurumsal olarak da tiyatronun daha da zenginleşerek, güçlenerek, büyüyerek ve profesyonelleşerek Trabzon’da daha çok oyun sahnelemesi için gerekenleri yapacağız. Trabzon’da tiyatro ve diğer sanatsal faaliyetlerin en büyük destekçisi olacağız. Oyuncularımıza, emeği geçen herkese ve bu akşam bizimle birlikte burada oyunu izleyen tiyatro severlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Salonun doluluğuna da dikkat çeken Başkan Zorluoğlu, “Trabzon’da bir kültür sanat merkezine ihtiyaç var. Bizim de projelerimizden bir tanesi bu merkezi inşa edip sanatçıların ve sanat severlerin faydasına sunmaktır. Trabzon’a yakışacak çok modern, ihtiyacı karşılayabilecek bir kültür ve sanat merkezini inşallah hizmete alacağız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Yurtsever de oyun öncesi ve sonrasında vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ve oyunu izlemeye gelen protokol üyeleriyle tiyatro severlere oyun hakkında bilgiler vererek katılımlarından dolayı teşekkürlerini bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber