banner240
banner237
banner238

Candan Erçetin'den Anneler Günü’ne Özel Konser

Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan Candan Erçetin, Anneler Günü’ne özel şarkılarını sevenleriyle söyledi. Eşsiz güzelliği, samimi ve hanımefendi kişiliğiyle dinleyicinin gönlünde taht kuran Candan Erçetin, başarılı sahne performansıyla müzikseverlere unutulmaz saatler yaşattı. Candan Erçetin sevenleri için hazırladığı geniş repertuarı ve başarılı sahne performansıyla Bostancı Gösteri Merkezi’nde harika bir gün yaşattı.

Unutulmayacak anlara şahit olan Candan Erçetin ben sahne alıyorum ama sizler benden daha iyisiniz. Bugün burada bizlerle olan tüm dostlarımızın kapıda ismini alın tekrar çağırmak istiyorum. Ben hep bu güzelliği yaşamak istiyorum. Böyle güzel bir gün bir daha görürmüyüz bilemiyorum ama bir sanatçının böyle bir görüntüyü görmesi motivasyonunu ve enerjisini yükseltiyor. Sizlerle tekrar birlikte olmak istiyorum dedi

Anneler Günü’nde Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Candan Erçetin hazırladığı geniş repertuarı ve başarılı sahne performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. İlk bölümün son şarkısı “ANNEM” ise izleyenleri duygulandırdı. Anneler günü için verilen konser hem anlamlı hem de keyifli son buldu.

Haber:Estergon Karagöz/İstanbul

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber