ERZURUM'UN İLK İNTERNET DİZİSİ MÜCADELE YOUTUBE'DE YAYINLANDI

Devrim Aktürk/Erzurum: Erzurum'da bir araya gelen yirmi kişilik genç yapım ekibi şehrin ilk internet dizisi olan “Mücadele Dizisi" için kolları sıvadı ve ilk iki bölümünü Youtube'de yayınladı.

Erzurum'da bir araya gelen yirmi kişilik genç yapım ekibi şehrin ilk internet dizisi olan “Mücadele Dizisi" için kolları sıvadı ve ilk iki bölümünü Youtube'de yayınladı. İki yüz kişilik oyuncu kadrosunu bünyesinde bulunduran ekip İstanbul’dan gelerek şehrin hem kültürel yanlarını, hem de sorunlarını bir paydada dizide aktaracaklar.

Erzurum Halkının İlgisi Beklediğimizden Büyük Oldu

Şehrin ilk internet dizisini çektikleri için büyük bir çalışmayı hayata soktuklarını belirten Kargazoom Ajans sahibi ve dizinin kurgu-montaj şefi Caner İpşir; “Kargazoom stüdyosu sahibi olarak maddi ve manevi her türlü imkanı sağlamaya hazırım. Nitekim öyle olacak ki, Erzurum halkının ilgisi beklediğimizden de büyük oldu. Keza Mücadele dizimize Erzurum'da iş adamları, valilik, kamu, kurum ve kuruluşlar da ilgi gösterdi. Filmin konusu ise şöyle; Yeraltı dünyasının iğrenç işleriyle mücadele eden Kavak Mahallesi gençlerinin, tefecilerden para alan bir adamın intiharı sonrası gayrimeşru gruplara savaş açmasını ve Dadaşların Godoslarla mücadelesini, daha doğrusu zaferini anlatıyor” diye açıkladı.

BluTV ile Görüşeceğiz

Erzurum’un ilk ve tek internet dizisini çektikleri için mutlu olduğunu aktaran MK Yapım sahibi Murat Karslı; “Buradan belirtmeyi bir onur olarak görüyorum. Evet, yakın zamanda BluTV ile görüşmelerimize start veriyoruz. Artık dizimiz yerellikten çıkıp ulusal basına hitap eden bir mecra olarak izlenecek, analizler edilecek. Çalışmalarımız bunlarla kısıtlı değil ama imkanlarımız ne yazık ki kısıtlı. Bu sebeple hem yerel, hem de merkezi yönetimden ekibimize maddi ve manevi destekte bulunmalarını talep ediyor, gereğinin yapılmasını sizin mecranızdan arz ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber