banner240
banner237
banner238

"GARİP"LERİN SESİ EKREM DÜZGÜNOĞLU

"Berduş, Sultanım, Çalın Davulları, Bir Fırtına Tuttu Bizi, Keder" gibi hit parçalarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ekrem Düzgünoğlu, yeni parçası "Garip"i müzikseverlerin beğenisine sundu. Eserin bestesi, aranjesi ve video klip yönetmenliğini üstlenen Düzgünoğlu, yetenekleriyle herkesi hayran bırakarak 5 parmağında 10 marifet dedirtti.

Yeni şarkısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Ekrem Düzgünoğlu, heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Ben Ankara'da bir gecekonduda doğdum. Ankara’da mahcup olmamak için kendini saklayan çok "Garip" gördüm fakat İstanbul’da ise kendini ortalara "Garip" diye atan çok zengin gördüm. Ama ben gariplerle doğdum, gariplerle büyüdüm. Kimin garip olup olmadığını anlarım. Bu şarkımı kendisini garip hisseden herkese ithaf ediyorum. Onların sesi olmak istedim. Destekleri için tüm sevenlerime teşekkür ederim..."

BPM Müzik Youtube sayfasında yayınlanan "Garip" kısa sürede 400 bin izlenme sayısına ulaşırken şarkıcının hayranları "Garip"i beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

EKREM DÜZGÜNOĞLU KİMDİR?

30 Nisan 1980 tarihinde Ankara’da doğmuş ve aslen Erzincanlı olan sanatçı, 1999 yılında İTÜ Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümüne girdi. Aynı zamanda sahnede ve stüdyoda hem solistlik hem de aranjörlük yaptı. 2006 yılında “Berduş ve Sultanım” şarkısı ile geniş hayran kitlesine sahip olurken “Kahır, Dermansız” ve daha birçok eser sayesinde sevenleriyle arasındaki bağı güçlendirdi.

GAZETECİ & PR DANIŞMANI & ÜNLÜ ASİSTANI

İsmail GÖKGEZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber