banner240
banner237
banner238

GUGULUMDAKİLER TİYATROSU SEYİRCİSİYLE BULUŞTU

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu Şükrü Üçüncü’nün yazıp yönettiği ve oyuncu olarak da rol aldığı “Çalıntı Eserler Galerisi” oyunu ile sezonu açtı ve seyircisiyle buluştu.

27 Ocak 2022 Perşembe günü saat 20.00 de Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde seyircisiyle buluşan Gugulumdakiler Tiyatrosu bu sezon oyununda kara mizah ve komediyi harmanlayarak her zaman olduğu gibi seyircisine güzel bir tiyatro akşamı yaşattı.

Prömiyer gecesine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, destek olan sponsor kuruluşların temsilcileri, il müdürleri, STK temsilcileri, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

Oyun öncesi Gugulumdakiler Tiyatrosuna 2021-2022 sanat sezonu için destek olan kurum ve kuruluş temsilcilerine plaketleri takdim edildi. Plaket töreni sonrasında kara mizah temelinde düşündürürken, komedisiyle gülümseten, zaman zaman kaoslar yaşatan “Çalıntı Eserler Galerisi” oyunuyla tiyatroseverlerden büyük beğeni aldı. Yoğun ilgi gören oyun Şubat 2022 ayı ve sonrasında oynanmaya devam edecek. Oyun tarihleri ve yerleriyle ilgili olarak Tiyatro Gugulumdakiler ve Mizah Sanatı Derneği sosyal paylaşım sayfalarından takip edebilirler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber