İRANLI GÜZELDEN İLK TEKLİ ŞARKI

Söz ve müziği Mustafa Arapoğlu’na ait olan “İki Deli” isimli eseri yorumlayan Rosa Ghodsifar, şarkının aranjörlüğünüde usta müzik adamı Mustafa Arapoğlu’na teslim etti.

Sanat hayatımda benim için güven çok önemli, yola çıktığım insanlara inanmalı ve güvenmeliyim, müzikal yönümü tamamıyla Mustafa Arapoğlu’na emanet ettim ifadesinde bulunan Rosa Ghodsifar yoluna emin adımlarla çıktı.

Sahnede olmayı hiç düşünmediğini ve böylede bir çalışmasının müzik yolculuğunda olmayacağını dile getiren Rosa Ghodsifar, amacının bir şarkıcının iyi oyuncuda olması gerektiğini göstermek için bu çalışmayı yaptım, ben bundan sonrada şarkılar yapıp müzik severlere sunacağım  bu eserle bir şarkıcıyı oynayacağım vurgusunu yaptı.

Klip çalışmasını dış çekimlerle Enes Bilal Taşçı yönetmenliğinde yapan Rosa Ghodsifar, çalışmada oyunculuk performansıyla da büyüledi.

Türkiye'de oyunculuk mesleğine devam edeceğini de dile getiren Rosa Ghodsifar “ Belli kurallar çerçevesinde çok sevdiğim işimi bırakmak istemem, devam edeceksem çok saygı duyduğum Türkan Şoray kurallarıyla ve en üst seviyede mesleğime devam etmek isterim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber