KA-FEM de tempo yoğun

Dernek binasında her Pazartesi akşamı hem TSM hem de THM koroları ile repertuar çalışmalarına başlayan KA-FEM Derneği, ilk konserini de 18 Ocak 2023 tarihinde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde TSM korosu ile verecek.

TSM koro şefi Erhan Bebek ve THM koro şefi Muhammet Ali Yüluğ nezaretinde bir aydır çalışmalarını sürdüren koro elemanları adeta Pazartesi gününü iple çekiyor. 2’şer saat arayla hem TSM hem de THM çalışması yapılan dernekte muhteşem bir dayanışma örneği gösteriliyor.

Yıllardır Trabzon’da sanat-kültür adına çok güzel işlere imza attıklarını belirten dernek başkanı Ali Adanur, pandeminin etkisini üzerlerinden henüz atamadıklarını vurguladı.

Adanur, “O kadar zaman çalışmalardan, müzik sesinden uzak kaldık ki şimdi prova yaparken bile heyecanlanıyoruz. Ama bu tatlı heyecanı günler geçtikçe üzerimizden atacağımıza inanıyorum. Arkadaşlarımın hepsi büyük özveri ile çalışıyor. Güzel bir birlikteliğimiz var. İnşallah bu sezon da her yıl olduğu gibi güzel konserler izlettireceğiz” dedi.

KA-FEM TSM Koro şefi Erhan Bebek de yoğun çalışma temposuna rağmen dernekte bulunup sanat adına bir şeyler yapmaktan mutluluk duyduğunu, Ocak ayında çok güzel bir program hazırlamaya çalıştıklarını söyledi.

KA-FEM Derneği ayrıca THM korosu tarafından Şubat ayı içerisinde de bir konser vermeyi planlıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber