Müzik piyasasına yeni bir yıldız doğuyor

Müziğe olan aşkını, ilk Single ve klip çalışması  "Hayalin bile nazlanır" ile ortaya koyan ve  müzik piyasasına güzel bir giriş yapan ses sanatçısı Mehmet ALTUNOK, 2. Single ve klibi "Dağıldım ben sende" ile başarısını taçlandırdı.

Kendine has yorumu ile dikkat çeken Mehmet ALTUNOK, geçtiğimiz günlerde ilk  şarkısının haberini Show TV Magazin ekibi ile yaptığı röportajda açıklamıştı. İlk Single ve klip şarkısı "Hayalin bile nazlanır" ın sözleri Remzi ÖZKAN' a , bestesi ise Ceyhan PORSUK'a ait, 2. Single ve klip şarkısı "Dağıldım ben sende" nin söz ve müziği yine besteci Ceyhan PORSUK tarafından yapılırken, her 2 şarkının aranjörlüğü ise Enes ATLIĞ üstlendi.

 Ceypor Müzik & Müzikonair etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan şarkıların, klipleri ise YouTube Net D müzik kanalında izleyenlere sunuldu. Kliplerin  yönetmenliğini ise Ayhan DAŞDEMİR yaptı. Müziği ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirten sanatçı Mehmet ALTUNOK, müzikseverlere bu 2 güzel şarkıyı sunmaktan mutlu olduğunu sözlerine ekledi. Kendisine başarılar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber