ÖZGÜNEŞ AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ

Trabzon'da ticari faaliyetlerini sürdüren Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, firmanın muhasebe sorumlusu ve firma bünyesinde faaliyet gösteren Güntaş AVM’nin Yönetim Kurulu Üyesi yeğeni Serkan’ı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Şadıman Ömer Karademir’in kızları Merve ile Havva-Özgüneş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Güneş’in oğulları Serkan, Grand Akyazı Düğün Salonunda düzenlenen tören ile dünya evine girdiler.
 DAVETLİ ORDUSU 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kıydığı nikahta Tempo Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Esen, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Müftüsü Osman Aydın, Osman Cahit Şen, Ahmet Çebi, Yeter Demir ve Halil Bayaltın şahitlikleri ile genç çiftin mutluluklarına ortak oldular. 
ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
 Nikaha Trabzon, İstanbul, Ünye, Bayburt, Şanlıurfa ve Türkiye'nin birçok ilinden çok sayıda davetli katıldı. Özg üneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ile kardeşleri davetlilerle tek tek ilgilenerek 'Hoş geldiniz' dediler. Halis Güneş, “Allah’a şükür yeğenimin mürüvvetini de gördüm. Benim 3 tane evli çocuğum 8 tane torunum var. Bugün kendi çocuğ umu evlendirmiş kadar mutlu oldum. Allah tüm bekârlara hayırlı bir eş nasip etsin. Katılan tüm aile dostlarımıza Özgüneş ailesi olarak teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yeğenim ve kızımıza Allah iki cihan saadeti versin. Yuvalarında mutlu olsunlar” dedi.
Genç çiftin nkâhını kıyan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevi Gümrükçüoğlu, çiftlere bir ömür mutluluk dileyerek, “Allah size iki cihanda saadet nasip etsin. İnşallah hep mutlu olursunuz” diye konuştu. Özgüneş Yönetim Kurulu anı Halis Güneş’te çok duygulu anlar yaşayarak nikaha katılan herkese teşekkür etti ve yeğenlerinin ömür boyu mutlu olmaları duasında bulundu.

Başk

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber