SEN ANLAT KARADENİZ

Bir Trabzon ve bir Karadeniz dizisi olan ‘’ Sen Anlat Karadeniz ‘’e, adeta Türkiye’de ve yurt dışındaki  televizyon izleyicilerimiz de sahip çıktı. Söz konusu dizi, çarşamba günü akşamları reyting sıralamasında birinciliği yine kimseye kaptırmamaya devam ediyor. TRT‘nin iddialı ve çok yüksek maliyetli dizisi ‘’Diriliş’’i bile geride bırakan, hafta içerisinde de her akşamın reyting birincileri dizileri de  geride bırakarak, hem çarşambanın, hem de haftanın en yüksek reytingini 32.50 ile pay ile alan ‘’Sen Anlat Karadeniz‘’ geçen hafta yayınlanan 12. bölümünde de, yine izleyenlerine ve takipçilerine heyecanlı dakikalar yaşattı.

Yapımını Sinegraf’ın üstlendiği, yapımcılığını ise ünlü isim Osman Sınav’ın yaptığı dizi, haftanın her çarşamba günü saat 20.00 de özeti, 20.30’da yeni bölümü ekranlara gelirken, dizinin özetinin bile yayınlandığında reytinginin yüksek olması, son yıllarda televizyon reytinglerinde görülmüş böyle bir istatistiğin olmadığı vurgulandı.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak ve Osman Sınav’ın oğlu  Yusuf Ömer Sınav’ın yaptığı, görüntü yönetmenliğini ise Serdar Armutlu ve  Semih Kurt’un üstlendiği dizinin, yardımcı yönetmenliğini ise  Gül İrem Kula yapıyor.

En son dün gece 13. bölümü yayınlanan ve önümüzdeki hafta çok hareketli geçeceği söylenen 14. bölümü ekranlara gelecek olan, sevilen dizinin senaryosunu ise iki kadın yazar, Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstlenmiş durumda.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu , Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman’ın yer aldığı dizinin ana kadrosunda da Gözde Kansu, Sait Genay, Fatih Furkan Aksoy , Cem Kenar, Hüseyin Özay, Nurşim Demir, Mehmet Çepiç, İlayda Çevik, Hilmi Özçelik, Dila Aktaş, Duygu Üstünbaş, Faruk Acar ve  Demir Birinci  yer alıyor. 

Yardımcı oyunculukları ise, genelde Trabzon ve yöresinde ki deneyimli tiyatroculardan ve kamera karşısındaki deneyli isimlerden Şendoğan Öksüz, Emre Ön, Ali Kemal Yılmaz, Pala Dayı, Erkan Yüce, A.Songül Nadir, Senem Göktürk ve  Trabzonlu gazetecilerden Turgay Beşyıldız’dan oluşturulmuş.

Geçtiğimiz salı günü açıklanan resmi reyting raporlarına göre, sıralama ve reyting payları ise o güne kadar şu şekilde oluşmuş

  PAZARTESİ-

1- Çukur      - 20.50    / Show TV

2- Söz          - 19.75    / Star   

3- Survivor  - 14.50    / TV8

SALI-

1- Kadın                                                    - 11.00    / Fox TV 

2-  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz      -  7.00      / ATV

3-  Mehmed- Bir Cihan Fatihi                    -    6.50    / Fox TV

ÇARŞAMBA-

1- Sen Anlat Karadeniz            - 32.50    / ATV

2- Diriliş                                    - 30.50    / TRT 1

3- Sen Anlat Karadeniz (özet) - 23.50    / ATV

PERŞEMBE-

1- Bizim Hikaye                          - 17.75    / Fox TV

2- Vatanım Sensin                      - 17.50    / TV8

3- Fatih Portakal ile Ana Haber -15.50    / Fox TV

CUMA-

1- Arka Sokaklar  - 16.50    / Kanal D

2- Aşk ve Mavi      - 14.50    / ATV

3- Survivor            - 14.25    / TV8

CUMARTESİ-

1- Survivor                          - 19.00  / TV8

2- Yeni Gelin                        - 13.50  / Show TV

3- Fazilet Hanım ve Kızları - 11.00 / Star 

PAZAR-

1- Survivor                    - 18.50 / TV8

2- Savaşçı                      - 17.00 / Fox TV

3- Çocukları Duymasın - 10.50  / Kanal D

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber