Soğuk gecede türkülerle şifa oldular

Sağlık İl Müdürlüğü tarafından organize edilen programa İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, sağlık çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Şef Seray Odabaş yönetimindeki THM korosu birbirinden güzel türküler seslendirirken, konuk sanatçı KTÜ Güzel Sanatlar Bölümü Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim görevlisi Eylem Derçin, şiir dinletileri ve sağlık çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibinin gösterisi geceye renk kattı. Gecede ayrıca Nurşen Gür, Seyit Hisoğlu, Recep Ergül, Haydar Kurt ve Ebru Bahadır da solist olarak sahne alırken, performanslarıyla göz doldurdular.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, “Hastanelerde özellikle cefa çeken, herkesin sıkıntılarını göğüsleyen bir meslek mensubuyuz. Bu sıkıntılar içinde bizlerin de deşarj olmaya, stres atmaya ihtiyacımız var. Bu düşüncelerle sizlerin motivasyonunu da düşünerek bu geceyi organize ettik” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber