Taka Derneği yılı türkülerle kapattı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin 2022-23 Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde yer alan programda, hem havanın soğuk olması hem de Trabzonspor maçının hafta içi oynanmasına rağmen salonda hatırı sayılır izleyicinin bulunması sanat ve kültür adına sevindiriciydi.

Sunuculuğunu eğitimci Eyüp Köse’nin yaptığı gecede şef Ömer Akın yönetimindeki koro halk müziğinin en sevilen eserlerine yer verdi. ‘Pervane’ adı verilen konser programında solo olarak Harun Yıldırım, Yazgı Ekim, Hüseyin Sivri, Defne Çelik Tayar, Hüseyin Çetin Ketenci, Gamze Kara ve Ayten Cansız sahne aldılar.

Gerek koro gerekse solo eserler izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Programın sonunda koro şefi Ömer Akın’a Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkan Vekili Ali Mahir Pak tarafından çiçek takdim edildi. Dernek Başkanı Dr.İsmet Sadi Ülker yaptığı konuşmada “Böylesine bir akşamda bizleri yalnız bırakmadınız. Yağmurlu, soğuk bir akşam ve üstelik maç olmasına rağmen. Hepinize teşekkür ediyorum. Sizler var oldukça bizler hep daha iyisini yapmaya çalışacağız. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

Keyifli konseri Trabzon 3.Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy’un yanı sıra Trabzon’da faaliyet gösteren müzik derneklerinin başkan ve yöneticileri ile çok sayıda türkü sever izledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber