TMHOYDER’den duygu yüklü konser

Konserin teması 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve ülkemizi olduğu kadar tüm dünyayı derinden etkileyen deprem bölgesi idi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ni dolduran çok sayıda davetli, Şebnem Tahmaz’ın akıcı sunumuyla renklendirdiği gecede KTÜ Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi şef Gürsel Tahmaz yönetimindeki koro depremden etkilenen 11 il Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa yörelerine ait türküleri seslendirdi.

Buram buram hasret ve Anadolu kokan zaman zaman hüzünlendiren, zaman zaman da neşelendiren ezgilerle izleyicilere keyifli saatler yaşatan korist, solist ve saz topluluğu büyük beğeni topladı, ayakta alkışlandı.

Ayten Özten, Salih Kudu, Ahmet Özdemir, Cengiz Akyüz, Ahmet Gebiç, Hadiye Ölmez, Şebnem Tahmaz, Coşkun Yılmaz, Zeynep Yücesan, İsmail Demir ve Faruk Ayan da solo performanslarda bir hayli başarılıydılar.

Programın sonunda geceyi hazırlayan ve başarılı bir şekilde yöneten koro şefi Gürsel Tahmaz’a ve başarılı sunumuyla renk katan Şebnem Tahmaz’a dernek başkanı Hüseyin Şılbır tarafından çiçek takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber