banner240
banner237
banner238

TMHOYDER’den Gençlik Haftası’na özel

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen sezonun son konserine Trabzon Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç, TMHOYDER eski başkanları Tunç Turhan, Fethi Yılmaz, TLYD Başkanı Kenan Atalay, KA-FEM Derneği Başkanı Ali Adanur ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Muhteşem eserler seslendirildi…

Sunuculuğunu Kemal Barış’ın yaptığı gecede şef Hüseyin Şılbır yönetimindeki koro Muhayyer Kürdi eserler seslendirdi. İkinci bölümde solo eserlerde Bilgi Solak, Salih Kudu, Rasim Sabri Güner ve Zeynep Yücesan sahne aldılar. İkinci bölüm sonunda koro, Baki Çallıoğlu ile birbirinden güzel üç Yıldırım Gürses şarkısına yer verdi.

Finalde İzmir Marşı sürprizi…

Programın finali içinde bulunduğumuz Gençlik Haftası ve yarın kutlayacak olduğumuz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na ithafen ‘İzmir Marşı’ ile yapıldı. Şarkıya tüm salon büyük coşkuyla eşlik ederken ortaya da muhteşem bir koro çıkmış oldu.

Keyifli gecenin sonunda koro şefi Hüseyin Şılbır ve başarılı sunumuyla programa renk katan Kemal Barış’a çiçek takdim edildi.

Şılbır: “Sanatın ve sanatçının değer gördüğü nice konserlerde buluşmak dileğiyle…

Şılbır’ın takdim esnasında yaptığı konuşmada “Bu gece yanımızda olup bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Malumunuz bu hafta Gençlik Haftası. Aynı zamanda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayacağız. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Nice 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekimlerde sanatın ve sanatçının hak ettiği değeri gördüğü nice konserlerde buluşmak dileğiyle ” sözleri salondan büyük alkış aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber