banner240
banner237
banner238

TRT Sanatçısı Kardeş Şehir Trabzon’da Ayakta Alkışlandı..

Sunuculuğunu Trabzon’un ve TRT’nin en deneyimli spikerlerinden Seza Turgut’un yaptığı, şef Emine Yıldız’ın yönettiği TRT Trabzon Radyosu THM Gençlik Korosu daha çok Orta Anadolu eserlerini seslendirirken birinci bölümde koro elemanlarından Ceren Şahin, Erol Bal, Eren Canbolat, Gözde Erel, Yakuphan Biçici ve Oğuzhan Uzun solist olarak sahne aldılar.

İkinci bölümde ise TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı Münevver Özdemir sahne aldı. Şanlıurfalı güzel sanatçı muhteşem sesi ve yorumunun yanı sıra sempatikliğiyle göz doldururken ayakta alkışlandı.

Çok sevdiği kardeş şehir Trabzon’a gelmek için 3 yıl mücadele ettiğini ve sonunda başardığını ifade eden Özdemir “ Çok sıcak ve misafirperver insanlarsınız. Trabzon denince dik duruş, kardeşlik, ve misafirperverlik geliyor aklıma. Burada çok güzel dostlarım var. Onlarla sürekli görüşüyorum. Gelmemde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha çok hoyrat, gazel ve duygusal türkülere yer veren Münevver Özdemir “Biz eğlendirmeyiz ehlendiririz. TRT olarak müziğimize sahip çıkmaya gayret gösteriyoruz. Ne olur sizlerde gerçek kültürünüze, THM ve TSM’ye sahip çıkın” diye konuştu.

Özdemir daha sonra izleyiciler arasında bulunan dönem arkadaşı, Trabzon’un önemli seslerinden müzik öğretmeni Vecdi Çiftçi’ye de sürpriz yaparak sahneye davet etti. Çiftçi’de arkadaşını kırmayarak seslendirdiği “Gül tükendi ben tükendim” türküsüyle geceye renk katarken dakikalarca alkışlandı.

Programın sonunda konuk sanatçı Özdemir, koro şefi Yıldız ve gecenin sunucusu Turgut’a TRT Müdürü Sami Serdar Şişman ve TRT Müdür Yardımcısı (Radyo Müdürü) Erdoğan Topçu tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber