TUĞBA ÖZERK: YAŞAMIMDAN VAZGEÇTİĞİM BİR AN OLDU!

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpek Açar’ın sunduğu TRT Müzik ekranlarında yayınlanan İpek Açar ile İpek Yolu Programı’nın bu Cuma gecesi konuğu, Türk Pop Müziğinde kuvvetli sesinin yanı sıra kendi yazdığı şarkıları ve besteleriyle de sevilen Tuğba Özerk.

İpek Açar’ın sunduğu TRT Müzik ekranlarında yayınlanan İpek Açar ile İpek Yolu Programı’nın  bu Cuma gecesi konuğu, Türk Pop Müziğinde kuvvetli sesinin yanı sıra kendi yazdığı şarkıları ve besteleriyle de sevilen Tuğba Özerk. 
Özerk ve Açar, konser tadındaki programda muhteşem performanslar sergilediler, birlikte düetler yaptılar. İpek Açar ile İpek Yolu Programı, tv izleyicisi için, içinde bulunduğumuz Corona Günleri’nde ekranlardaki tek konser programı olma özelliğini de taşıyor. 
TUĞBA ÖZERK ŞAŞIRTTI! “YAŞAMIMDAN VAZGEÇTİĞİM AN OLDU” DEDİ!
Tuğba Özerk, “Gidesim Geldi” şarkısını seslendirdikten sonra İpek Açar, şarkının hikayesini sordu. Açar: “İçli geldi bana, belli ki çok büyük bir yaşanmışlık var bu şarkıda, ne oldu yazdın” deyince Tuğba Özerk’ten stüdyodakileri ve İpek Açar’ı şaşırtan bir cevap geldi: “Hayatımın bir döneminde kendi yaşamımdan vazgeçtiğim bir an oldu. O an bu şarkıyı yazdım. O an yaşamak istemedim. Ama yaşamak güzel, hayat güzel, böyle şeyleri hiç aklımıza bile getirmeyelim. Bunu ilk kez senin programında söyledim, nasıl da söyleyebildim bilmiyorum.  Bazen insan her şeyi bırakıyor ama, sevenleri onu bırakmıyor” dedi. 

TUĞBA ÖZERK: YAŞAMIMDAN VAZGEÇTİĞİM BİR AN OLDU!
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.