TÜMKİAD ÖDÜLE DOYMUYOR

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köy okullarına ve SMA hastalarına yardım amacıyla bu yıl ilki düzenlenen iş dünyası ödül töreninde TÜMKİAD “Yılın En İyi STK ” ödülüne layık görüldü. Ödülü Genel Başkan Nihat Tanrıkulu aldı.

Ünlü model Tuğba Özay’ın sunuculuğunu yaptığı tören, Sarıyer’de Vilayet Konukevi’nde düzenlendi. SMA hastalarına ve köy okullarına yardım amacıyla bu yıl ilki düzenlenen iş dünyası ödül törenine, medya sanat ve iş dünyasından çok sayıda konuğu vardı.

Törende bir de Osmanlı defilesi yapıldı. Ardından ödüller sahiplerini buldu.TÜMKİAD,’Yılın En İyi STK’ödülüne layık görüldü. Ödülü  Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu aldı.

TÜMKİAD olarak ödül için değil, gönüller için çalıştıklarını belirterek, ‘Attığımız her adımı önce ülke önce millet diyerek atıyor, ailemizle geçireceğimiz vakitlerden hizmet yolculuğumuza katıyoruz.

Tüm bu ödüller bu sürecin yansıması. TÜMKİAD ailemizin her bir parçası adına aldık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’dedi.

TÜMKİAD ÖDÜLE DOYMUYOR
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.