Umut ve Yaşam Ailesinin Mutlu Günü

Trabzon Ortahisar belediye başkanı Av.Ahmet Metin Genç kıydıgı kıydıgı nikaha.
Çok sayıda doktorunda katıldığı nikahta misafirlere nikah şekeri yerine çok anlamlı olan minik çam fideleri hediye edildi.
Düğüne yabancı ülkelerden gelen misafirler de katıldı.
Nikahtan sonra yemekle başlayan düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Türk adet ve geleneklerine göre hazırlanan düğünde geceye yabancı misafirler  damga vurdu.Yöresel danslara ve horana eşlik eden misafirler oldukça eğlendi.
Gecenin sonuna doğru yaklaşırken kına gecesi yapıldı. Özel kına organizasyonun yapıldığı düğün büyük beğeni topladı. Düğünün sonunda damadın annesi Dr.Nimet Baki;
"İlk göz ağrım oğlum Emin'in ve dünyalar tatlısı öz kızım gibi sevdiğim  Arzu'cuğumu artık kendi kanatlarıyla uçacağı yuvasına uğurlarken iki yönlü gidip gelen bir ruh halindeydim.Hem mutlu,hem endişeli hem de çok  keyifliyim. Allahım yüreklerinden sevgiyi ,mutluluğu eksik etmesin.
Yeni evlerinde,yeni yaşamlarında hep mutlu olsunlar.Makedonya'da ve Trabzondaki düğünümüzde bizimle beraber olan tüm dostlarımıza,yurt dışından katılan Almanya,Hollanda,Çin,Makedonya,Rusya'dan  gelen yabancı misafirlerimize,İstanbul ve Samsun'dan gelen canım aileme,iki hafta ara ile İngiltere'den sadece düğün için bir günlüğüne gelen  canım kardeşimize,Baki ve Feta aileleri olarak çok ama çok teşekkür ederiz..İyi ki bu kadar güzel dostlar birikmişiz,iyi ki varsınız. Hepinize kucak dolusu sevgiler.Nikah ve düğün organizasyonumuzu düzenleyen kınamızı şenlendiren Mim Kına'ya,sahne performansıyla mükemmel olan  canlı müzikte Eylem Kars Bey'e,düğünümüze  ev sahipliği yapan  Novotel ve  yöneticilerinden Emrah Bekaroğlu Bey'e ,makyaj ve saçta profosyonelliğini bir kez daha kanıtlayan Tülay Kuaför'e,nikahımızı taçlandıran Ortahisar Belediyesi Başkanımız Avukat Ahmet Metin Genç Bey'e sonsuz şükranlarımızı sunuyorum.İyi ki varsınız,Sevgiler.Saygılar." dedi.

Bizde Emiroğlu Medya Reklam ve Yayıncılık  Haberim Hamsi,hamsiTV,manset61 sitesi ve TV olarak Genç Çiftlere Mutluluklar Dileyerek BAKİ ve FETA Ailelerine Gözünüz aydın Hayırlı Olsun Diyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber