ÜNLÜ SAÇ TASARIMCISI MURAT KILIÇ’A DİSNEY'DEN TEKLİF

Daha önce birçok ünlü kozmetik markasının eğitmenliğini yapan Murat Kılıç’ın verdiği eğitimlerde Avrupa’nın gözde süper modelleri de yer almıştı. Murat Kılıç; ‘’Disney Plus’un birçok yapımı için teklifler gelmekte, lakin her yere eş zamanlı olarak yetişebilmek mümkün değil. Yer aldığımız birçok ünlü yapımlar da oldu. İşinizi severek yapmanın ve işinizin sanat olduğunun bilincinde hareket etmenin getirdiği güzel teklifler tabi’’ dedi.

Murat Kılıç; ‘’her yüzün yapısı ayrıdır ve her yüzün her ten renginin ve de göz renginin saçı ayrıdır. Öncelikle kişinin yüz yapısına en uygun saç tasarımı ve renk analizi yapılmalı. Birçok isim sosyal medyada gördüğü saçın ekran görüntüsüyle bize gelir ve aynı saçtan ister. Biz ise belli analizler yaparak kişiye yakışacak en uygun saçı tavsiye etme taraftarıyız. Yaptığımız meslek sadece saç kesmek değil. Kişinin yüzüne en uygun saç tasarımını yapmaktır. Misafirlerimiz ayna karşısında kendini iyi ve farklı görmek ister o noktada sanat devreye girer’’ dedi.

29 yaşındaki başarılı saç tasarımcısı Murat Kılıç meslek hayatına 16 yaşında başladı. 13 yıldır meslek hayatına devam eden Murat Kılıç 2015 yılında Toni&Guy’da 3 yıl çalıştıktan sonra 2018 yılında THEMOST Kuaför markası ile devam etti. 2020 yılında THEMOST Bahçeşehir ve 2022 yılında THEMOST Beylikdüzü şubelerinin kurucu ortağı olarak devam etmekte.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber