Zeki Kamber Sanat Tiyatrosu’ndan Çocuklara özel oyun

Yıllarını eczane kalfalığında geçiren aynı zamanda iyi bir tiyatro ve sinema oyuncusu da olan Kamber, KA-FEM Derneği TSM ve THM korolarında da şarkı-türkü icra ediyor. Neredeyse on parmağında on marifet olan Zeki Kamber, tiyatro sahnelerindeki birikimini genç yetenekler ve tiyatro aşığı insanlarla paylaşıyor.

14 Ocak Cumartesi günü Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da (Varlıbaş AVM yanı) ‘Hortumunu Sevmeyen Fil’ adlı çocuk oyunuyla ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan Zeki Kamber Sanat Tiyatrosu Trabzonlu minikleri salona bekliyor.

Yönetmenliğini Gülseren Çavuş’un, Sanat yönetmenliğini Zeki Kamber’in yaptığı oyunun Sahne tasarımı Songül Değermencioğlu’na, kostümleri Duygu Köse’ye ait.

Işıkta Ferşat Fidan, İnci Nazlı Bay ve Dilek Gevrek’in yer aldığı oyunda Gülseren Çavuş, Songül Değermenci, Adem Tüysüz, Ayten Güneş, Ertuğrul Akdoğan, Ferşat Fidan, Furkan Özbey, İlknur Şimşek, ve Kübra Durmuş rol alıyorlar.

Tiyatronun kurucusu olan Zeki Kamber “Yıllardır tiyatro sahnelerinde birçok oyuna çıktım. Bunun yanında sinema filmlerinde rol aldım. Bilgi-birikimlerimi genç arkadaşlarım ve tiyatroya aşık sanat dostlarıyla paylaşmak istedim. Zeki Kamber Sanat Tiyatrosu’nu kurarken sadece tiyatro yapmak, tiyatroya aşık insanları bir araya getirmek ve yeni arkadaşlarımızı aramıza katmayı hedefledim. Buradan herkese çağrım olsun. İçinizde o kıpırtı, o heyecan varsa bize katılın” dedi.

Kamber, oyunu Trabzon’da ilk kez oynayacaklarının altını çizerek 14 Ocak Cumartesi günü saat: 15.00 de herkesi Çok Amaçlı Salona beklediklerini sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber