AKÇAABAT BELEDİYESİ, 56 SAATLİK KISITLAMAYI FIRSATA ÇEVİRDİ

Akçaabat Belediyesi, Kovid-19 ile mücadelede verilen 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek, ilçe genelinde hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Pandemi tedbirleri kapsamında Cuma günü saat 21:00’den pazartesi günü saat 05:00’e kadar uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlarken, Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü de, kısıtlamayla boşalan cadde ve sokaklarda çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. İlk önce yeraltı çöp konternerleri köpüklü su ile yıkayan ekipler vatandaşların ortak kullandıkları alanlarda da dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Başkan Ekim yaptığı açıklamada; “Virüsün Türkiye'de görülmeye başlamasından bu yana ekip olarak gece gündüz demeden dezenfektan ve yıkama çalışmalarına devam ettik.  Özellikle ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek, ana arterlerde ve toplu yaşam alanlarında dezenfektan ve yıkama çalışmaları gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza temiz bir alan bırakmak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarımız planlanan program dâhilinde mahalle mahalle devam edecektir.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber