ATİLLA ATAMAN SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, koronavirüs testinin pozitif çıkması dolayısıyla bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Sağlığına kavuşan Ataman, hastaneden taburcu edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, bir süredir hastanede gördüğü koronavirüs (Covid-19) tedavisini tamamlayarak evinde dinlenmeye çekildi. Sağlığına kavuşan ve doktorların uygun görmesiyle evinde istirahat etmeye başlayan Meclis Başkan Vekili Ataman, hastalığı sürecinde kendisi ile yakından ilgilenen doktorlarına, sağlık çalışanlarına, yöneticilere, her mecradan ulaşanlara, ailesine ve Trabzon halkına minnettar olduğunu ifade etti. Ataman, geçmiş olsun dileklerini iletmek için arayanlara maske-mesafe-temizlik kuralları konusunda uyarılarda bulunmayı da ihmal etmiyor.

TÜM HASTALARA ŞİFA DİLİYORUM
Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, tedavisi sonrası sosyal medya hesabından da bir açıklama yaparak, “Evde olmak çok güzel. Allah'tan tüm hastalarımıza şifa diliyorum. Milletime, memleketimin güzel insanlarına, sağlık ordumuzun yönetici ve neferlerine, istismar olmaması için ismini yazamadığım ülkemizi ve ilimizi yönetenlerimize, ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gösteren hemşehrilerimize, aileme, dualarını eksik etmeyen canlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber