ÇİFTÇİLERE 7M’DEN KOLAYLIK

Özel Trabzon 7 M Hastanesi ile Trabzon’daki 18 ilçenin Ziraat Odası arasında sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre Ziraat Odalarına kayıtlı çiftçiler, hastanenin tüm imkanlarından kolaylıkla faydalanacak. Hastane toplantı salonunda yapılan imza anlaşmasına Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, Başhekim Dr. İsmail Hakkı Ocak ile Ziraat Odalarının başkanları katıldı.


Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Üreten, toprağa emeğini veren, ülkemizin kalkınmasına ve ekonomisine katkı sağlamak için alın terini döken, elinin değdiği her şeyi güzelleştiren , emeğini üretime geçiren kıymetli çiftçilerimiz hastanemizin her türlü imkanından kolaylıkla yararlanacak. Gerek muayene, gerek tahlil gerekse yatışta her türlü imkanımızı sunacağız. Çiftçilerimiz oda başkanlarımızın verdiği liste ile sisteme girilecek ve T.C. kimlik numaraları ile sisteme kaydı yapılacak. Anlaşmamız her iki taraf içinde hayırlar getirsin. Özel Trabzon 7M Hastanesi olarak kaliteli hizmet sunmaya ve gelişmeye devam ediyoruz. Verdiğimiz bu hizmetten herkesin yararlanması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle de kurumsal anlaşmalara önem veriyoruz. Protokolün, her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Ziraat Odaları adına açıklamada bulunan Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, hastane yönetimine katkıları için teşekkür ederek, “İlçemizde hizmete giren 7M Hastanesi’nin bölgemize hayırlı olsun. Bizlere bu kolaylığı sağlayan herkese çiftçilerimiz adına minnettarız. Sağlık ihtiyaçlarının tümüne en iyi şekilde cevap veren 7M Hastanesi ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah hasta olan herkese tez zamanda şifa nasip etsin” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber