GENÇLİĞİMİN KIYMETİNİ BİLEMEDİM

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı "İpek Yolu"nun 2 Eylül Perşembe akşamı konuğu Asya oldu.  Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Asya ve İpek Açar, yıllardır süren dostluklarını ekrana yansıttılar ve birbirinden müthiş şarkılar seslendirip düetlere imza attılar.

CORONA'YLA DALGA GEÇENLER İÇİN VİDEO PAYLAŞTIM! 

Geçtiğimiz haftalarda Corona Virüs'e yakalanan ve hastalığı ağır atlatan Asya, hastaneden nefes alamadığı ve öksürdüğü anlarını paylaşmıştı. Asya o paylaşımın nedenini anlattı: "Corona bana kızımdan geçti. Ona da gittiği spor salonundan. Nefes alamıyordum, oksijenim çok düşünce hastaneye başvurdum. 1 hafta hastanede kaldım. Coronayla dalga geçenler için de video paylaştım. Aşı karşıtı, virüs ilacı karşıtı olanlar görsün istedim" dedi.  

GENÇLİĞİMİN KIYMETİNİ BİLEMEDİM

BİR ÇOCUĞUM DAHA OLSUN İSTERDİM!

İpek Açar ve Asya'nın sohbetlerinden ilginç anekdotlar da ortaya çıktı. Asya; "Gençliğimin kıymetini bilemedim. Aşırı duygusal olduğum için çok hoyrat geçirdim. Annemle daha çok zaman geçirmek isterdim. Bir keşkem daha var, bir kızım var, ona bir kardeş isterdim" dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber