Müdür Hızır Aktaş, “Okullarımızda Önceliğimiz Sağlıktır”

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın, Ortahisar İçe Milli Eğitim Müdür V. Süleyman Adıgüzel’in yanı sıra Trabzon’da görev yapan Özel Eğitim Okul Müdürleri ile Çamlık Özel Eğitim Meslek Lisesinde bir toplantı geçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş 1.5 yıl aradan sonra yüz yüze eğitim öğretime geçmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Trabzon da ki okulların içinde bütünüyle kapanma yaşayan herhangi bir okullarının olmadığını belirten Müdür Aktaş, “Süreci gayet iyi götürüyoruz. Bu süreçte önemli olan Sağlık Bakanlığımızın önerdiği kurallara uymak (maske mesafe temizlik ve aşı) elimizden geldiğince bunu uygulatabilmek ve önemini biz öğretmenler olarak algılayabilmek ve halkı da bilinçlendirmektir. Son zamanlarda okullarımızdaki sınıflarda karantina sayısında bir düşüş oldu. İnşallah bu şekilde devam ederiz. Okullarımızda önceliğimiz sağlıktır. İlk önce kendimizi koruyacağız daha sonra eğitim öğretim faaliyetlerini pandemi kuralları çerçevesinde sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

ÇOK KUTSAL BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ

Özel Eğitimin önemine dikkat çeken Müdür Hızır Aktaş, “Sizler özel eğitim de çalışanlar, hem maddi hem manevi olarak çok kutsal bin görev yapıyorsunuz. Bu mesleği icra ettiğiniz için çok şanslısınız. Bu yüzden Allaha ne kadar şükretsek azdır. Özel eğitime son zamanlarda iyi bir ilgi alaka gösteriliyor. İlimize özel eğitimle ilgili iki tane daha anaokulu açılacak. Yerlerini tespit edip bakanlığa bildireceğiz. İç mekândan çıkıp bu çocuklarımızı dış dünyayla birleştirmek adına özel eğitim kampüsü kurmak en büyük hedefimizdir.” dedi.

Okul müdürlerinin talep ve isteklerini tek tek dinleyen Müdür Aktaş, “Biz de her zaman sizin yanınızdayız.” dedi.

Müdür Aktaş, 2021-2022 eğitim öğretim yılın öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz açısından iyi geçmesini dileğinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber