SANDIKCI ÇAREYİ AÇIKLADI

Yeniden  Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı
Barış SANDIKÇI, dünyayı etkisi altına alan corona virüs tehlikesi nedeniyle bir açıklama mesajı yayınladı.
 Öncelikle bu corona virüs sebebi ile hayatlarını kaybedenlere Cenab-ı Allah rahmet,hastalarımıza da  acil şifalar dileriz. Tedbir bir bizden takdir Allah'tandır. Dedi
   Bu tür olaylar insanlara hem sağlık hem de ekonomik olarak etkiler.Vatandaş olarak caresiz isek yayılmasını önlemek için yine çare sizsiniz çare biziz.
Devletin bu tür olaylarda en hızlı şekilde en kesin kararları ve önlemleri  alması, vatandaşın da bu kararlara harfiyen uyması gerekir.
Krizleri yönetmek, devlet idare etmek siyasilerin işi değil, Devlet adamlarının görevidir. Ehliyet ve liyakat sahibi devlet adamlarının işidir.
Bu olaylar bize bir kez daha şunu gösterdi ki bizim önce Mevlamızdan sonra vatandaşımızdan başka gidecek, milletimizden başka güvenecek kimsemiz yoktur. Krizler ancak öze dönüş ile hallolur. Milli mütabakat olmadan hiçbir iş çözülmez.
Ekonomik olarak EvdeKal dediğimiz vatandaşımıza, dükkanı kapanan esnafımıza Sosyal devlet anlayışına uygun hızlı ve ivedi çözümler ile çözümler sunulmalıdır. Devlet vatandaşa bugünlerde lazımdır. Bugün milletimizin yanında olamazsak daha ne zaman olabiliriz.
‘Millî Dayanışma’ nın gereği olarak, Meclis’te grubu bulunan partilerin Hazine’den almakta oldukları yardım paralarını öncelikli olarak iade etmeleri “Milli Sorumluluk” anlayışı gereği olsa gerek.
Ve son olarakta
 Değerlerimizi çiğnemek içimizdeki insanı öldürmektir.
Koronavirüs salgını nedeniyle insanlık olarak büyük bir sıkıntıyla ve imtihanla karşı karşıyayız.Özellikle yaşlılarımızın uyarılması konusunda çok hassas davranmalıyız. Geleceğin  yaşlıları olduğumuzu unutmadan, hatırlayarak uyaralım.
Sürecin başından beri canla başla mücadele eden Sağlık bakanlığı ve tüm sağlık çalışanlarına, emniyet ve güvenlik güçlerine,belediyelerimize, duyarlı hayırsever iş adamlarına, halkımıza, sürece katkı sunan iktidar ve muhalefet siyasi parti temsilçilerine  ayrı ayrı tebrik ve teşekkür ediyorum. Ve yine diyorum ki…
Çaresizseniz
Çare Sizsiniz!
EvdeKal Akçaabat EvdeKal Türkiye


Barış SANDIKCI
YENİDEN REFAH PARTİSİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber