Teşekkürler Doktorum projesi ile hastaların teşekkür mesajları doktorlarına ulaşıyor

Kanserle mücadele eden hasta ve hasta yakınlarının, onları tedavi sürecinde yalnız bırakmayan doktorlarına teşekkürlerini iletmeleri için hazırlanan proje, doktorlar ve hastaları arasındaki bağı güçlendirmeyi amaçlıyor. Doktorlara duyulan minnet duygusunun altını çizen projede hasta ve hasta yakınları, doktorlarına teşekkürlerini tesekkurlerdoktorum.com üzerinden göndererek, onlara olan desteklerini ve güvenlerini bir kez daha hissettiriyor.

İstanbul, 3 Temmuz 2018 - Kanser Savaşçıları Derneği’nin liderliğinde, Roche’un koşulsuz katkılarıyla 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında başlatılan Teşekkürler Doktorum projesi, hasta ve hasta yakınları ile hekimler arasındaki bağı daha da güçlendirme fikriyle devam ediyor.

Proje kapsamında oluşturulan www.tesekkurlerdoktorum.com sayfasını ziyaret eden hasta ve hasta yakınları, mektup ya da video yoluyla mesajlarını kaydedip doktorlarına teşekkür edebiliyor. Sitede toplanan teşekkür mesajları ise proje ortakları tarafından ilgili hekimlere ulaştırılıyor.

Projenin kısa zamanda son derece önemli bir etki yarattığını ifade eden Kanser Savaşçıları Derneği Başkanı Aslı Ortakmaç, “Roche’un desteğiyle hayata geçirdiğimiz “Teşekkürler Doktorum” projesiyle ilgili hastalar, hasta yakınları ve hekimlerimizden çok olumlu dönüşler alıyoruz.Hastalar ve doktorlar arasında var olan bağı farklı bir boyuta taşımayı ve sosyal bir değer yaratmayı hedeflediğimiz bu anlamlı projenin kısa zamanda kayda değer bir ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Zamanlarının çoğunu hastalara ayıran doktorlar bu proje ile harcadıkları emeklerin hastaların hayatlarını nasıl etkilediğini ve onların duygularını, Teşekkürler Doktorum platformu aracılığı ile öğrenebiliyor. Hekimlere duyulan güven ve saygı bilincinin gelişmesi hedefiyle çıktığımız bu yolda, daha fazla teşekkür mesajını doktorlarımıza ulaştırarak, onların motivasyonlarına katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber