TRABZONDA KANSERE FARKINDALIK EĞİTİMİ MÜKEMMELDİ.

Kanserde Farkındalık Oluşturmak Amacıyla Planlanan Etkinliği gerceklestirildi

Trabzon Sağlık Müdürü Hakan Usta Açılış KJonuşmasında Trabzonda son yıllarda farkındalık anlamında çok güzel çalışmalara imza atılıyor. Bugun Burada Karadenizi bölgesi için hayati derecede önemli ve ülkemiz içinde Kanser hastalığı konuusnda farkındalık oluşturmak için KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Patoloji Anabilim Dalı0 Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Emre ERCİN, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Gökhan ERDİL, KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Hatice HAKYEMEZ sizlerle birlikte oldu dedi.

Toplumsal farkındalığın sağlanması ve toplum bilincinin geliştirilmesi kanserle mücadelede en etkili yöntemlerin başında gelmekte, özel gün ve haftalarda yapılan etkinliklerle halkımızın kansere karşı sağlıklı yaşam davranışları kazanmaları hedeflenmektedir.

Bu amaçla 7 Şubat 2019 tarihinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde 13.30-15.30 saatleri arasında kanserde farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim verildi Söz konusu eğitimi KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Patoloji Anabilim Dalı0 Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Emre ERCİN, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Gökhan ERDİL, KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Hatice HAKYEMEZ verdi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber