YÜZLERCE KİLO  ATIK TOPLADILAR

Ak Parti Trabzon İl Çevre Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Başkanlığını Alper Bektaş’ın yaptığı birim, geri dönüşebilecek ürünlerin kullanımını teşvik edecek projelerin yanı sıra çevre temizliğine duyarlı çalışmaları ile de ön plana çıkıyor.  
“ÇOK ÖNEMSİYORUZ”
En güzel yarınların temiz çevre ve sürdürülebilir düzgün çalışan ekosistem olduğuna dikkat çeken, en iyi temizliğinde kirletmemek olduğunun altını çizen Ak Parti Trabzon Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanı Alper Bektaş, “Birim başkanlığımız olarak il merkezimiz ve ilçelerimizde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İl birim başkanlığı, ilçelerdeki birim başkanlıkları ve üyelerimizle çok önemsediğimiz hizmetlere imza atıyoruz” ifadelerini kullandı.
GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİ ANLATILDI
Başkan Bektaş çevrenin önemini çocuklara aktardıklarını belirterek, “Şehrin sahil bandında çevre gönüllüsü ‘cemrelerimiz’ ile çevre temizliği etkinliğini gerçekleştirdik. Yine en büyük ilçelerimizden olan Akçaabat’ta millet bahçesinde, ilçe kadın kollarımızın desteği ile 'geri dönüşüm temalı çocuk atölyesi' etkinliğini tamamladık.
Katılım taktire şayandı… Yüzlerce kilo atık topladık. Geri dönüşüm temalı atölyemizde geleceğimizin teminatı evlatlarımıza geri dönüşümün önemini öğrettik anlattık. Çevreye doğaya ne kadar saygılı olursak ne kadar özenli yaklaşırsak geleceğimiz o kadar temiz yaşanılabilir ve güzel olur bilincini kendilerine aktardık. Çevre bize emanettir bizler de emanetimize Ak Parti birimleri olarak sahip çıkıyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber