banner240
banner237
banner238

16 Nisan Referandumunun yıldönümü

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi  16 Nisan 2017'de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasının yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamada 16 Nisan Referandumunun tarihi bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek Revi  "16 Nisan Referandumu, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ülkemizi esaret altına almak isteyen küresel güçlere vurulan en büyük tokattır."dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 16 Nisan Referandumu ile tüm dünyaya güçlü bir mesaj verildiğini belirten Revi şunları söyledi: " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Milletimizin desteği ile geçiş yaptığımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hızlı karar alabilen ve güvenoyunu doğrudan halktan alan Başkan ile milletin iradesini en güçlü şekilde yansıtıyor ve yansıtmaya devam edecektir. İşte bu yüzden 16 Nisan Referandumu dış dünyaya vurulan en büyük tokattır. Çünkü küresel güçler ve yerli işbirlikçilerinin en büyük korkusu milletin iradesinin güçlü olmasıdır. 16 Nisan Referandumunda Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesiyle ülkemize müdahalelerin önüne geçilmiştir."

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin önünü kesmek isteyenlerin hiçbir zaman bu isteklerinden vazgeçmeyeceğinin altını çizen Revi “Su Uyur, Düşman Uyumaz” atasözünü hatırlatarak konuşmasına şöyle devam etti: “ 16 Nisan referandumu ile elde ettiğimiz kazanımları korumak zorundayız. Bu kazanımları korumak içinse daha fazla çalışmalı ve milletin egemenliğini daha ileri seviyelere taşıyabilmeliyiz. Bu açıdan 2019 seçimleri son derece önemlidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini daha çok çalışarak 2019 seçimlerinde kalıcı hale getirmek zorundayız. Bunu gerçekleştirmenin ilk adımı da yerel seçimlerden büyük bir zaferle çıkmaktır.”

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak bütün teşkilatları ile seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Revi “ Kongremizin ertesi günü direk seçim çalışmalarına başladık. Bizler her an her seçime hazır vaziyette çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 2019 seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağı ve bütün kazanımlarımızı koruyarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kalıcı hale getireceğiz. “dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber