Acar Muhtarlarla Bir Araya Geldi.

Acar Konuşmasın da; “Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette bu iftar karşılıklı olarak birbirimize olan güven ve dostlukların devamının göstergesidir. Geleneksel hale getirdiğimiz ve on üçüncüsünü düzenlediğimiz iftara hoş geldiniz.
Oktay Acar olarak Bu güne kadar olduğu gibi demokrasimizin temel taşı olan siz muhtarlarımızla olmaktan gurur duyuyorum. Bu kutlu göveri yapmış bir kardeşiniz olarak, Halkla olan diyaloglarınız, onların talep ve sorunlarını ilgili makamlara taşıma, yerel yönetimlerin veya merkezi idarenin almış olduğu kararları uygulama hususunda yoğun bir mesai harcamakta ve hizmet etmektesiniz.  Sizden birisi olarak sizinle oldum ve bundan sonrada sizinle hizmet etmeye devam edeceğim. Makamlar ve seçimler gelir geçer, dostluk, dürüstlük baki kalır. 
 Sizlerin her birinizin mahallenizdeki vatandaşların talebini, isteğini ve şikâyetlerini yerine getirebilmek için mücadele ediyorsunuz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizinleyim, yanınızdayım, bir ve beraberiz. Hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar” diye konuştu. Arsin muhtarlar derneği başkanı Raif Gürsoy’da her ramazan olduğu gibi bu ramazan da bizi iftar sofrasın da bir araya getiren Oktay Acar’a teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber