AHMET KÜÇÜK AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

Ahmet Kçük yaptıgı basın açıklamasında şu sözlere vurgu yaptı

Değerli

Teşkilatımızın değerli mensupları

Basınımızın seçkin mensupları

Hemşerilerim

ve değerli arkadaşlar

sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.

Malumunuz ülkemiz yakın zamanda deprem ve sel baskınıyla karşı karşıya kalmıştır. Bu sebeple bu felakette hakka yürüyen vatandaşlarımıza allahtan rahmet, yaralananlara acil şifalar, geride kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu felaketlerde canla başla mücadele eden vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.

Sizlere kendimi tanıtmak istiyorum.

1985 yılında Trabzon’da doğdum. İyisu köyü İlkokulu’nu bitirdikten sonra Araklı İmam Hatip Lisesi’nde ortaokulu tamamladım. Lise eğitimimi Ankara’da aldıktan sonra 2003 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi, maliye bölümünde lisans eğitimine başladım. Bu bölümü okuduktan sonra Maliye bölümünde yüksek lisans yaptım. Ayrıca Anadolu Üniversitesi’nde iktisat lisans ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım önlisans eğitimini de tamamladım. Doktora eğitimim Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nde devam etmektedir.

Akademik hayatıma 2010 yılında Gümüşhane Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olarak başladım.  2015 yılında Öğretim Görevlisi olarak Bozok Üniversitesi’ne geçtim. 2017 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde, Kariyer Merkezi birimine öğretim görevlisi olarak atandım ve bugüne kadar da bu görevim sürdü. Aynı zamanda Kariyer Merkezi’nde müdür yardımcılığı görevini de icra ettim.

Bu görevimde tüm öğrencilerin kariyerleriyle ilgili sorunlarına kariyer danışmanlığı yaparak çözüm ararken, öğrencilerin kişisel, sosyal ve akademik gelişimlerini destekleyerek fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak adına teknik gezi, kariyer fuarları, kişisel gelişim seminerleri, akademik eğitimler, sertifika programları, işveren görüşmeleri ile öğrencilere iş ve staj olanağı sunulması gibi 100’den fazla etkinlik ve organizasyon planlayıp yürütümünde aktif rol aldım. Öğrencilerin sosyal ve sportif faaliyetlerinin arttırılması, özgüven oluşumu gibi konularda yardımcı olmaya çalıştım.

Bu işim yanında Araklı İyisu Köyü sakinleri arasında birlik ve beraberliği sağlayabilmek, üniversite öğrencilerinin gelecek le ilgili kaygılarında onlara yol gösterebilmek, yükseköğretim kurumlarına giriş için çaba sarf eden öğrenci kardeşlerimize maddi ve manevi anlamda yardımcı olabilmek adına 2019 yılında İyisu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni gönüldeşlerimle kurduk. Yapılan genel kurullarda tekrar başkan seçildim ve hala dernek başkanlığına devam etmektedir.

Ayrıca toplumsal sorunlara çözüm getirebilmek, insanlar arasında huzurlu bir ortam sağlayabilmek, suç oranlarını aza indirebilmek, mahkemelerin her geçen gün artan iş yüklerini hafifletebilmek için kurulan uzlaştırmacılık biriminde farklı düşüncelere sahip insanlarla fikir alışverişi yapabilmek ve taraflar arasında uzlaşı sağlayabilmek amacıyla 2018 yılından beri Adalet Bakanlığı Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı bünyesinde uzlaştırmacılık görevini yerine getirmekteyim.

Evli ve iki çocuk babasıyım.

Değerli Hemşerilerim;

Ülkemizde cumhurbaşkanlığı ve millet vekilliği seçim sürecimiz başlamış bulunmaktadır. Türkiye artık dünkü Türkiye değildir. Uluslararası meselelerde masaya davet edilmeyen veya masada söz hakkı olmayan durumdan, sayın cumhurbaşkanımız sayesinde masada söz hakkı olan, politikalara yön veren konuma gelmiştir. Ülkemizin bu konuma gelmesi kolay olmamış, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve çalışma arkadaşları gecesini gündüzüne katarak 7 düvele karşı mücadele etmiştir. Bu mücadele ülkemizi yükselen bir değer haline getirmiştir. Ancak ülkemizin yükselmesi yurtdışı odaklarca ambargolarla ve yaptırımlarla durdurulmaya çalışılmakta, maalesef bu odaklara yurtiçindeki sakil topluluklarda destek vermektedir. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçim; 20 yıldır elde edilen kazanımların artarak daha da devam etmesi ile kazanımların kötüye gitmesi arasında yapılacak bir seçimdir. 

AK Parti'mizin kurulduğu günden bugüne büyük bedeller ödeyerek oluşturmaya çalıştığı "Türkiye Yüzyılı” idealinin tam anlamıyla hedefine ulaşması için bireysel olarak vermiş olduğum mücadeleyi bir adım daha öteye taşıyarak Sayın cumhurbaşkanımızın yanında bir nefer olmak için,

Yaşantım boyunca edindiğim deneyimler neticesinde öğrencisinden mezununa, gencinden yaşlısına, toplumun her kesimine hizmet edebilmek ve sorunlarına çözüm üretmek adına,

Akademik görevimi KTÜ. Kariyer Merkezinde devam ettirirken özellikle üniversitemizde eğitim gören gençlerimizin yaşadığı sorunları çözme noktasındaki gayretim ile tecrübemi; doğduğum, yetiştiğim, çalıştığım ve yaşadığım kadim ve güzel şehir Trabzon’a ve kıymetli hemşerilerime sunmak için

 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Ak Parti Trabzon milletvekili aday adayıyım.

Hizmet anlayışıyla milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsun.

Buraya kadar gelip beni yalnız bırakmadığınız için, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ahmet Küçük Kimdir

1985 yılında Trabzon’da doğan Ahmet KÜÇÜK, İyisu köyü İlkokulu’nu bitirdikten sonra Araklı İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitimine devam etmiştir. Daha sonra Ankara Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesi’ni tamamlayıp 2003 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, maliye bölümünde lisans eğitimine başlamıştır. Devamında Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, maliye anabilim dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca yüksek lisans eğitimine devam ederken Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım önlisans programını ve Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi, İktisat Lisans bölümünü tamamlamıştır. 2021 yılında başladığı Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, maliye anabilim dalı doktora programında halen eğitimine devam etmektedir.

2010 yılında Gümüşhane Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Bütçe ve Mali Planlama bölümünde araştırma görevlisi olarak başladığı akademik hayatına, 2015’te Bozok Üniversitesi, Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programında Öğretim görevlisi olarak devam etmiştir. Mezunu olduğu Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde, Kariyer Merkezi birimi öğretim görevlisi olarak 2017 yılından beri akademik hayatına devam etmektedir. Halihazırdaki öğrencilerin kariyerleriyle ilgili sorunlarına kariyer danışmanlığı yaparak çözüm ararken, öğrencilerin kişisel, sosyal ve akademik gelişimlerini destekleyerek fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak adına teknik gezi, kariyer fuarları, kişisel gelişim seminerleri, akademik eğitimler, sertifika programları, işveren görüşmeleri ile öğrencilere iş ve staj olanağı sunulması gibi 100’den fazla etkinlik ve organizasyon planlayıp yürütümünde aktif rol almıştır. Öğrencilerin sosyal ve sportif faaliyetlerinin arttırılması, özgüven oluşumu gibi konularda yardımcı olmaktadır. Bunun yanında akademik personeli olduğu Kariyer Merkezinde halen müdür yardımcılığı görevini icra etmektedir.

Araklı İyisu Köyü sakinleri arasında birlik ve beraberliği sağlayabilmek, üniversite öğrencilerinin gelecek ile ilgili kaygılarında onlara yol gösterebilmek, yükseköğretim kurumlarına giriş için çaba sarf eden öğrenci kardeşlerimize maddi ve manevi anlamda yardımcı olabilmek adına 2019 yılında İyisu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni gönüldeşleri ile kurmuştur. Yapılan genel kurullarda tekrar başkan seçilmiş ve hala dernek başkanlığına devam etmektedir.

Toplumsal sorunlara çözüm getirebilmek, insanlar arasında huzurlu bir ortam sağlayabilmek, suç oranlarını aza indirebilmek, mahkemelerin her geçen gün artan iş yüklerini hafifletebilmek ve farklı düşüncelere sahip insanlarla fikir alışverişi yapabilmek amacıyla 2018 yılından beri Adalet Bakanlığı, Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı bünyesinde uzlaştırmacılık görevini yerine getirmektedir.

Ahmet Küçük evli ve iki çocuk babasıdır.

Yaşantısı boyunca edindiği deneyimler neticesinde öğrencisinden mezununa, gencinden yaşlısına, toplumun her kesimine hizmet edebilmek ve sorunlarına çözüm üretmek adına 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Ak Parti Trabzon aday adaylığı için görevinden istifa etmiştir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber