AK PARTİ ARSİN BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI KÜÇÜK ARSİN BİZİM SEVDAMIZDIR DEDİ

Karaismailoğlu ve Küçük’e, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Paşa Kozoğlu, MHP İlçe Başkanı Orhan Sarı ile çok sayıda partili eşlik etti. 

İlçedeki program ilk olarak AK Parti Arsin İlçe Başkanlığı'nı ziyaretiyle başladı.

Ziyaretin ardından program esnaf ziyaretiyle devam etti.

Karaismailoğlu ve Küçük ilçedeki esnafları tek tek ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Esnafların talep ve beklentilerini dinleyen, sorunlarını not eden Karaismailoğlu ve Küçük, ilçeye yapacakları hizmetlerden de bahsetti. 

Esnaf ziyaretinin ardından ise AK Parti Arsin Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yapıldı. 

Açılışın ardından ardından Küçük ve Karaismailoğlu, Deniz Yıldızı Restaurant’ta düzenlenen “Dünden bugüne Arsin” konulu etkinliğe katıldı.

HEDEFİMİZ AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN, ARSİN’DE DEVAM ETMESİ

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa, muhtarların yanı sıra AK Parti eski İlçe başkanları ve Arsin Eski Belediye Başkanı Erdem Şen de katıldı. 

Programda ilk olarak AK Parti Arsin İlçe Başkanı Kozoğlu konuştu.

Kozoğlu, “Arsin İlçe Başkanlığı olarak atandığımız günden bugüne yönetimimizle beraber partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Adayımız Sayın İbrahim Küçük beyin açıklandığı günden itibaren adayımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kolları ve gençlik kollarıyla beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz AK Parti belediyeciliğini Arsin’de devam ettirmektir” dedi. 

MHP Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı kısa bir konuşma yaptı. 
 
PARTİMİZ BİZLERE GÜVENDİ

AK Parti Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük ise, "Dün olduğu gibi bugün de yarın da Arsin’de olacağız. Arsinlilerle birlikte olacağız. Arsin halkının istedikleri yolda olacağız. 'Onlara hizmet yolunda neler yapabiliriz, onları nasıl güzel yarınlara taşıyabiliriz' yola çıkış gayemiz buydu. Halkımız teveccüh gösterdi, partimiz de bizlere güvendi ve Trabzon’un en nadide ilçelerinden Arsin’e Belediye Başkan adayı olmayı Allah bize nasip etti. Öncelikle bu onurlu göreve bizleri layık gören tüm vatandaşlarımıza, parti büyüklerimize ve sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi sunarım. Biz yola çıkarken ne söz verdiysek sözümüzün dimdik arkasındayız. İlçemizin her kesimini kucaklayarak, siyasi parti ayrımı gözetmeden, hep birlikte güzel yarınlara kavuşmak adına elimizden gelenin daha iyisini, daha fazlasını, daha güzelini yapma gayretinde olacağız. 
Kimseyi ayırmadan, kayırmadan, eski yeni demeden herkese gideceğiz, dinleyeceğiz, anlatacağız ve fikir alışverişinde bulunacağız" dedi. 

İLÇEMİZ AK BELEDİYECİLİKLE KATBEKAT HİZMET ALMAYA DEVAM EDECEKTİR

Başkan adayı Küçük, "Artık tüm Türkiye biliyor ki, 'Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir.' Biz de bu onurlu yolda attığımız her adımın bilinç ve sorumluluğunu asla unutmayarak hemşehrilerimize hizmet sevdasıyla gece gündüz demeden durmadan koşacağız. 31 Mart gecesi Allah’ın izniyle AK Parti belediyeciliğinin, hizmet bayrağının ilçemizde dalgalanmasının devam etmesini sağlayacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz, Ak Belediyecilikle katbekat hizmet almaya devam edecektir. Tabii ki bu bir demokrasi yarışıdır, bu milletin iradesidir. Biz bu ilçede yaşayan herkesi kardeş bildik, öyle olmaya da devam edecek. Biz bir hizmetin devamı olarak bu makama layık görüldük. Sait Gürsoy Başkanımız ilçemize hizmet etme gayretiyle nasıl gecesini gündüzüne katmışsa, biz de onun üstüne neler katabiliriz, bunun hesabında hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE KUCAKLAŞMAYA GIPTA İLE BAKACAK

AK Parti’nin Arsin Belediye Başkanı Adayı İbrahim Küçük açıklamalarının devamında, "Bugün belediyemizin başkanı Sait Gürsoy başkanımızdır. Allah nasip eder biz kazanırsak yine Sait Gürsoy başkanımız ve ondan önce görev yapmış tüm belediye başkanlarımızın yanına gideceğiz, onların tecrübelerinden yararlanacağız, bu yolu birlikte yürüyeceğiz. Ayrı gayrı olmayacak. Arsin’de herkes ilçemizdeki birlik ve kucaklaşmaya gıpta ile bakacak. Bunu birlikte başaracağız. Sözümüz söz, gücümüz siz. Haydi Arsin” ifadelerini kullandı.

ARSİN’DE REKOR OY İLE...

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ise, “Biz önceki dönem Sait başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun. Bundan önceki başkanlarımıza da teşekkür ediyoruz. Trabzon’da taş üstüne taş kim koyuyorsa hepsinden Allah razı olsun. Bu bir hizmet yarışıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız, Arsin için İbrahim Küçük başkanımızın tensiplerini buyurmuştur. Bizler de teşkilatlar olarak onun arkasındayız. Önce Büyükşehir’de Ahmet Metin Genç Başkanımızı, Arsin’de de İbrahim Küçük başkanımızı rekor oy ile seçeceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı, 1 Nisan sabahı Arsin’de rekor oyla kendisini belediye başkanı olarak göreceğiz” dedi. 

MİLLETİMİZE EFENDİ OLMAYA DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA TALİP OLDUK

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, “Belediyecilik bir hizmet işidir. Belediyecilik vatandaşa ulaşmak için en kolay ve pratik yoldur. 24 saat vatandaşın hayatını kolaylaştırmak, yönettiğimiz şehirlere konfor katmak, cazibesini arttırmak için iyi bir fırsattır. O yüzden AK Parti belediyeciliği sayesinde Türkiye hızlı yol aldı.  AK Parti de belediyelerden doğmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Belediye Başkanlığı ile başlayan süreç, sayın Cumhurbaşkanımızı dünya lideri konumuna getirdi. Gelişen dünyada, ihtiyaçlar da değişiyor. O ihtiyaçlar doğrultusunda yeni politikalar üretmek bizim görevimiz. Onu da en iyi şekilde yapacağız. Biz kucaklaşacağız, hedeflerimizi, niyetlerimizi anlatacağız. Çocuklarımızın geleceğini planladığımızı anlatacağız. Ama kırmadan, tevazu ve samimiyetle anlatacağız. Biz burada ne kadar fazla vatandaşımızın nasıl gönlüne gireriz, 1 oy daha fazla alırızın çabasındayız. Trabzon’da gönüllere girerken, bir taraftan da hizmetlerimiz aksamadan devam edeceğiz. Milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya talip olduk. O yüzden bir oy bir oydur diyeceğiz ve en yüksek oyu alacağız" dedi.

BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

Karaismailoğlu açıklamalarının devamında, "Herkesin gönlüne girip, büyük güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda herkesi birleştirmemiz gerekiyor. Şu anki belediye başkanımız Sait bey kardeşimiz, arkadaşımız da  bizimle beraber devam ediyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralacak. Sait bey de İbrahim bey de büyük güçlü Türkiye, daha yaşanabilir, konforlu Arsin için hep beraber çalışmaya devam edecek. Bizler de devam edeceğiz. Arsin’de rekor bir oy almak için sandıkları patlatmaya hazır mıyız?" ifadelerini kullandı.

Karaismailoğlu;” Sait başkan da bizimle bu yolda devam edecek” diye vurguladı

REKOR OY BEKLİYORUZ

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu açıklamalarına şu sözlerle son verdi:

"Hedefimiz belli. Bu hedef doğrultusunda, ülkemizin, milletimizin selameti doğrultusunda çok güzel işler yapacağız. Trabzon'da Arsin dahil 18 belediyeyi Cumhur İttifakı olarak alıp bu zaferi ilan edeceğiz. İlimizin ve ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda bırakmadan, usanmadan çalışacağız. Bu çalışmaları yaparken sürekli sizlerle istişare edeceğiz, dertlerinizi dinleyeceğiz, isteklerinizi ve taleplerinizi dinleyip o doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. Arsin’de İbrahim kardeşimize, Büyükşehir'de de Ahmet Metin Genç kardeşimize rekor oy bekliyoruz. Biz sizlerle beraberiz. Yılmadan koşacağız”

Program, Arsin İlçe Başkanı Kozoğlu'nun Karaismailoğlu’na bir hediye takdim etmesi ve sonrasında çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber