banner240
banner237
banner238

AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI ÇEBİ ''SIRADAN BİR AÇILIŞ DEĞİL''

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, hazırlıklarını günler öncesinden başlattıkları açılışı çok önemsediklerini belirterek “AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak 2022 yılının başlangıcında mevcut binamıza taşındık. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları olarak ayrı birimlerde hemşehrilerimizle gönül birlikteliğimizi perçinliyoruz.” diye konuştu.
GÖNÜL HANESİ OLACAK
Açılışın bina açılışı olmaktan çok büyük anlamlar taşıdığını ifade eden Çebi şöyle devam etti: “Açılışını yaptığımız bina; bilinçli, istiklal ve istikbalini önemseyen, millet ve bayrak sevdalısı bir nesil yetiştirmenin merkezi, ana karargâhı olacak. Ayrıca yeni ilçe binamız 2023 ve daha nice zaferlerin planlanacağı, yaşanacağı bir gönül hanesi olarak hizmet verecektir.”
ONUR DUYDUK
Çebi, açılışa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile tüm davetlilere teşekkür ederek “İçişleri Bakanımız, medarıiftiharımız, hemşehrimiz Süleyman Soylu Beyefendi programa katılarak bizlere ayrı bir heyecan, ayrı bir coşku ayrı bir moral verdi. Aynı şekilde milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, Cumhur İttifakının il, ilçe ve belediye başkanlarımız, tüm kadın ve gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, özel kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de yanımıza olarak bizlere güç verdi. Olumsuz hava şartlarına rağmen aziz hemşehrilerimiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşkularıyla, heyecanlarıyla alanı dolduran aziz hemşehrilerimize, gönül dostlarına şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ GÜÇLÜ
Cumhur İttifakı olarak Ortahisar’dan verilen birlik ve beraberlik mesajın önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Kaptanımız bir, rotamız bir, gayemiz bir. Cumhur İttifakının birlik ve beraberliği aydınlık yarınların da göstergesidir. Bu kenetlenmişlik her türlü oyunu, hainliği, planı bozan birlikteliktir, teröristlere atılan yumruktur.  Bu birlik ve beraberlik hem içte hem dışta dik duran Türkiye’nin dirayetidir. Bu birlik ve beraberlik batılın karşısında Hak; Haç’ın karşısında Hilal’in var olmasıdır. Daha yürüyecek yolumuz, hedefimiz var.”
ORTAHİSAR HAZIR
Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Biz hazırız, Ortahisar hazır. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği, katkıyı vermek için elimizden geleni yapacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber