banner240
banner237
banner238

AK Parti Teşkilat akademisi programlarına devam ediyor...

Program kapsamında Trabzon’un Ortahisar, Akçaabat ve Of ilçelerinde Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı düzenlenecek. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programları ile birlikte 2023 seçimlerine teşkilatlar olarak kapsamlı bir eğitim hazırlığı içerisine girdiklerini söyledi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Teşkilat eğitim programlarına çok önem verdiğini belirten İl Başkanı Dr. Sezgin  Mumcu “Teşkilatlarımızda eğitime büyük önem veriyoruz. AK Partide görev yapan bir teşkilat mensubu Teşkilat faaliyetlerini en etkin biçimde yürütebilecek siyasi donanıma sahip olmak mecburiyetindedir. Bizler de genel merkezimizle birlikte koordineli şekilde çalışarak teşkilatlarımızda eksik gördüğümüz hususlar üzerine eğitim programları yaparak parti faaliyetlerimizi daha nitelikli kadrolarla sürdürmek istiyoruz.”dedi. 

Ortahisar’da bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür Merkezi, Akçaabat’ta Trabzon Üniversitesi içerisinde bulunan Mahmut Goloğlu Oditoryumu, ve Of ilçemizde bulunan Günbatımı Düğün Salonu’nda ayrı ayrı düzenlenecek olan oturumlara üç kademe mahalle başkanlarının katılması bekleniyor. Eğitim Programıyla ilgili açıklamalarda  bulunan İl Başkanı, “ eşzamanlı olarak üç ayrı ilçede gerçekleştireceğimiz programların içeriğinde Sn. Murat Çiçek tarafından verilecek olan, teşkilat mensuplarını siyasal iletişim konularında daha yetkin hale getirmek amacıyla ‘Siyasal İletişim ve Yeni Medya’, Sn. Abdurrahman Uzun tarafından verilecek olan ve mensuplarımızın keyif aldığı ortak değerleri gözler önüne serecek olan ‘Motivasyon Eğitimi’, Sn. Erol Kaya tarafından verilecek olan ve teşkilatçılığın ne demek olduğunu, en önemli kurallarını ve AK Parti içerisinde bulunan Teşkilat kültürünün anlamının tecrübelerle paylaşılacağı ‘Teşkilatçılık: Tecrübe Paylaşımı Eğitimi’ ve Sn. Hakan Turgut tarafından verilecek olan, sahada doğru iletişim nasıl kurulur, beden dili kullanımı ve insanlarla kurulacak ikili ilişkilerde dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir temasıyla ‘Etkili İletişim’ eğitimleri planlandı. Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı, Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığından sorumlu Genel Başkanlığımız uzun soluklu çalışmaları sonucu ortaya çıkmış etkili bir çalışmadır. Ar-Ge ve Eğitim Başkanımız Sn. Mustafa Şen’in önderliğinde düzenlenen ve 81 ilimizde tüm mahalle teşkilatlarını pozitif etkileyecek olan programlar için Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İhtiyaçlara yönelik eğitimlerin organize edildiğini belirten Mumcu, “Teşkilat mensuplarımızın ihtiyaçlarına yönelik bir analizle belirlenen program, alanında uzman isimler tarafından verilecek. Partimiz bu tür başarılı eğitim programlarıyla kendini yenilemeye, teşkilatlarını geliştirmeye ve yere basan, sağlam adımlar atmaya durmadan devam edecek inşallah” ifadelerinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber