AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı İbrahim Kul:

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa ederek Trabzon AK Parti’den milletvekili aday adayı olan İbrahim Kul, teşkilat ziyaretlerini bugün de sürdürdü.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi AK Parti iktidarları döneminde Trabzon’umuza sayısız hizmetler yapılmıştır. Bakınız, Karadeniz Sahil Yolu’nun tamamlanması bölgenin atar damarını açmak gibi bir hizmettir. Akyazı’daki Şenol Güneş Kompleksi şehrin yıllardır özlemle beklediği bir hizmettir. Şehrimizde yapılan kentsel dönüşümler, akıllı kavşaklar, Erdoğdu Yolu, Kanuni Bulvarı gibi hizmetler Trabzon’un sıkışan yapısını rahatlatacak önemli hizmetlerdir.

Sadece merkezde değil, 18 ilçede, köy yollarının asfaltından, betonuna, içme suyundan kanalizasyonuna Trabzon’a çağ atlatan hizmetler kervanı sayın bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, muhtarlarımız, kamu kurumlarımız sayesinde yapılmaktadır. Tüm bu hizmetlerin Trabzon’a yapılması noktasında özel hassasiyet gösteren Sayın Cumhurbaşkanımız ve 24 Haziran’da Başkan seçeceğimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır.

Eski para ile 21 katrilyonluk yatırım Türkiye’de sadece Trabzon iline yapılmıştır. Bu da Ak Parti döneminde Trabzon’a verilen hizmetlerin ne kadar büyük olduğunun en önemli göstergesidir. Bizlerde bu hizmetlerin daha arttırılması ve tabana yayılması noktasında tecrübelerimizi şehrimiz adına kullanmak için bu yola çıktık. Ziyaretler esnasında dokunduğumuz, emek verdiğimiz birçok hizmeti de yeniden yerinde görmek, bunların teşekkürünü almak ayrı bir mutluluk. Destekleriniz ile birlikte Allah’ta nasip ederse şehrime hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağım’ şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber