AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğluİlk Olarak Türk Telekom Trabzon Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu, Türk Telekom Trabzon Bölge Müdürü Burhanettin Ayhan’dan, yatırımlar hakkında bilgi aldı. Karaismailoğlu, ekip ruhunun önemine dikkat çekerek, son 20 yılda yapılan yatırımlarla birlikte iletişimde ve haberleşmede önemli aşamalar kaydettiklerini söyledi. 
Merkezi Yönetim sistemini gezen Karaismailoğlu, daha sonra çalışanlarla toplu fotoğraf çektirdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kunduracılar Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti. Cuma namazından sonra Değirmendere Büyük Sanayi Sitesi’nde ve Bağkur Sanayi Sitesi esnaf ziyareti sırasında esnafın dertlerini dinledi sıkıntılarının giderilmesi için gerekli yerlere talmatlarda bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.