banner240
banner237
banner238

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç

“TRABZON’UN GELECEĞİNİ KURTARMAK İÇİN BURADAYIZ”

Koç; “Trabzon’un geleceği ömrü 25-30 yılı geçmeyecek olan fındık ve çaya bağlanmamalı. Trabzon’un ömrünü 50 yıl daha uzatacak olan Güney Çevre yolu gibi projeleri hayata geçirmek için buradayız.”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını Yomra ve Ortahisar ilçelerinde sürdürdü. Güne Yomra’nın Trabzon Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparak başlayan Koç Ardından Rize Caddesine geçti Milletvekili Adayı Vehbi Koç, burada da esnafın sorunlarını dinledi. Koç’un Yomra ziyaretine Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, AK Parti İl ve Yomra İlçe Teşkilatları, İl ve ilçe gençlik ve kadın kolları üyeleri de eşlik etti. Büyük bir teveccüh ve destek ile karşılanan Koç, sonrasında Ortahisar ilçesinde esnaf ve halk ile buluştu. Milletvekili Vehbi Koç, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için çok kritik bir viraj olduğunu ifade ederken,

Trabzon için de önemli tespitlerde bulundu. Trabzon’un artık yeni bir yapılanmaya gitmesi gerektiğinin altını çizen Koç, “Sürekli büyüyen dünyada Trabzon’da bu değişime ve büyümeye ayakuydurmalı. Trabzon’un geleceği şu andaki stratejik iki ürün olarak görülen fındık ve çaya bağlanmamalı.

Bu iki ürünün Trabzon’daki geleceği 25-30 senedir. Bunu Trabzon’luların artık kabul etmesi lazım. İşte bu nedenle Güney Çevre Yolu bir an öne bitirilmeli. Hızla büyüyen bir nüfusu da göz

önüne alırsak hızla kırmızı ışığa doğru ilerliyoruz. Bu şehrin nüfusunun 1,5 veya 2 milyona ulaştığını düşünelim. Bu şehir bu nüfusa göre planlanıyor mu? Öyle bir derdi olan var mı? Trabzon’un bu imkanlarla ömrü giderek azalıyor. Biz bu şehrin ömrünü uzatmak için projeler üreteceğiz.

Örnek vermek gerekirse Güney Çevre Yolu Trabzon şehrinin ömrünü 50 sene uzatır. Bunun gibi projeleri çoğaltmalıyız. Trabzon’un geleceği fındık veya çaya mahkum edilmemeli. Yoksa yaşayacak bir Trabzon kalmayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber