banner240
banner237
banner238

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ CORA: TİKSİNDİRİCİ BİR MUHALEFET ANLAYIŞI VAR HER ŞEYE KARŞI ÇIKAN BİR ANLAYIŞ

Koronavirüs Pandemisi nedeniyle uzun bir aradan sonra ilk defa yapılan İl Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti İl Başkanı Sezgin MUMCU, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih CORA, Muhammet BALTA, Adnan GÜNNAR, Bahar AYVAZOĞLU, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı TARIM, AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

Toplantıda konuşan Milletvekili CORA, muhalefetin siyaset anlayışını eleştirdi.

Muhalefetin tiksindirici bir siyaset izlediğini ifade eden CORA, “Pandemi süreci tüm dünyayı kasıp kavurdu. Bu süreçte sadece sosyal yaşam değil hayatın her alanı olumsuz etkilendi. Seyahat kısıtlamalarının olduğu, turizm gelirlerinin olmadığı, dünyada işsizliğin 114 milyona ulaştığı bu süreçte Türkiye dimdik ayakta durmayı başardı. Yaşadığımız sıkıntılı sürece rağmen eser siyasetini ortaya koymaktan hiçbir şekilde imtina etmedik. Milyarlarca liralık eserleri, vizyon projeleri ülkemize kazandırdık. Ancak bu süreçte  Muhalefet sürekli olarak pendeminin getirdiği olumsuz durumu kullanıp algı siyaseti oluşturmaya çalıştı. Muhalefet, kapalı kapılar ardından aldığı suflelerle yalan üzerine, kışkırtma üzerine oluşturulmuş tiksindirici bir siyaset anlayışı benimsedi.

Ama milletimizin yanına gittiğimizde, milletimizin algı siyasetine göre değil akli siyasete göre hareket ettiğini gördük. 

Dünyanın her yerinde muhalefet, neden bu yatırımı yapmadın, neden geç kaldın diye eleştiri yaparken, bizim muhalefet partilerimiz ise yaptığımız hizmetlere karşı sürekli kara çalmaya çalışıyor. Neden bu yolu yaptınız, neden bu şehir hastanesini yaptınız, neden bu barajları yapıyorsunuz şeklinde itirazlarla Türkiye’de yatırım yapılmasını geciktirmeye çalışmaktadır.” dedi.

CORA, zorlu süreçten geçildiğini ve bu süreçte Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 2001 yılından daha çok ihtiyaç duyduğunu vurguladı. 

HASAT ÖNCESİ FİYAT AÇIKLANACAKTIR

Fındık çalışma grubunun çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan CORA, fındık fiyatlarının hasattan önce açıklanacağını söyledi. CORA, “2 yıldır çok güzel çalışma ortaya koyuyoruz. Karadeniz milletvekillerimizle sürekli istişare halindeyiz. İlk kez üreticimiz bahçeye inmeden fiyatını öğreniyor. TMO müdahale edecek mi etmeyecek mi endişesi, alan bazlı destekleme endişesine mahal vermiyoruz. Cumhurbaşkanımız hep milletin memnun olduğu fiyatları açıkladı. İnşallah önümüzdeki süreçte hasat öncesi Cumhurbaşkanımız fiyatı açıklayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber