banner240
banner237
banner238

, AK Parti Trabzon Milletvekilliği için aday adayı Muhammed Kalkışım

Başvuru yapanların arasında, Genç Müsiad Trabzon Şube Başkanı Muhammed Kalkışım da bulunuyor.
Muhammed Kalkışım, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’na gelerek Trabzon milletvekili aday adaylığı için başvurusun yaptı. Başvurunun ardından konuşan Kalkışım, şu ifadelere yer verdi, “Ülke tarihimizde çok önemli yere sahip olacak bir seçimin arifesindeyiz. Ülkemiz, Milletimiz ve Trabzon içinde hayırlı bir seçim olmasını diliyorum.27. Dönem Milletvekili Aday Adayı olmamdaki  etkenler şunlardır; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm Ak Parti kademelerinin bu ülkenin ve bilhassa biz gençlerin geleceğini düşünerek planladıkları 2023 , 2053 ve 2071 hedefleri varken , gençler olarak bizlere çizilen bu ufuklara , bu istikbale, büyük medeniyetimizin büyük davasını omuzlarımızda  hissederek Geçmişi sorgulayarak, Geleceğe bakarak çalışmak asli görevimiz olmalıdır. Gençliğin özgüvenini, azmini her platformda gösterebilmesi için önünü açan, bizlere olan güvenini her fırsatta dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın şüphesiz en büyük mutluluğu Aziz vatanımızın bekasını her şeyden önde tutan ve bu vatanın geleceğini inşa etmek isteyen gençlerin varlığı olacaktır. Siyasette, bilimde, ekonomide, sporda hangi alanda olursak olalım gayemiz tek hedef uğruna bir ve dik olmaktır. O hedef vatanımızın, milletimizin bekasıdır. İşte bu sebeple aklımızı, irfanımızı, sağduyumuzu milletin kürsüsünde aşkla, heyecanla ortaya koymak ,geleceğe bakmak için bu kutlu yola çıktık. Takdir her ne olursa olsun ,aynı heyecanla , inançla ülkemizin bir genci  olarak üzerimdeki hakkında farkına vararak çalışmaya davam edeceğim.” dedi.

MUHAMMED KALKIŞIM KİMDİR?

1988 yılında Trabzon'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon'da tamamladı. 2006 yılında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü kazandı. Üniversiteden 2011 yılında dereceyle mezun oldu. 2017 yılında Avrasya Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimine başladı ve halen devam etmektedir.

2011 yılında Kalkışım İnşaat Proje&Yapı firmasını kurarak ticari hayatına başlangıç yaptı. Mühendislik ve Mimarlık hizmetleri sunan firmanın kurucu yöneticisi olarak iş hayatına devam etmektedir.
2011 yılında üye olduğu İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesinde 2015-2017 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2017 yılında yapılan genel kurulda Oda Merkez Delegeleri-Asıl Üye olarak atandı ve görevine devam etmektedir.

2014 yılında üyesi olduğu Genç Müsiad sivil toplum kuruluşunda 2017 yılında 7. Dönem Genç Müsiad Trabzon Şube Başkanı görevine seçildi. Bu görevinden 27. Dönem Milletvekili AK Parti Aday Adayı olmak için istifa etmiş bulunmaktadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber