AKŞENER TRABZON BEŞİKDÜZÜ'ÜNDE EMEKLİLERE SESLENDİ

31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri kapsaminda Trabzon’a gelen IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Salpazari, Besikdüzü ve Yomra ilçelerinde esnafi ziyaret ederek, partililerle bulustu. Besikdüzü ilçesinde partililere hitap eden Aksener, “Bizim partimiz sizin sesinizi duyurmak için kuruldu ve bu sesi duyurmak için de elimizden geleni yaptik.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Akşener'e İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın,  TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, İstanbul Milletvekili Burak Akburak Kurucular Kurulu üyesi Ali Sağır, Genel İdare Kurulu üyesi Orkun Kanber, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhammet Erkan ve Fuat Gözaçan eşlik etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "10 bin lira emekli maaşı ile 5 bin lira kira veren bir insan geçinemez. Dolayısıyla Sayın Erdoğan'a diyorum ki; her şey iki dudağının arasında. Emeklilere bu bayramda 7 bin lira ikramiye vereceksin. Emeklilere 11 bin lira seyyanen zam yapacaksın. En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine çıkaracaksın. Tutun elimi, 2028'e kadar muhalefet nasıl yapılırmış görün" dedi.

Konuşmanın ardından Akşener esnaf ziyaretinde bulundu vatadaşların yogun ilgisinden memnun kalan Akşener seçimin sonuçu Trabzon'dan belli olur dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber