Ayvazoğlu'ndan Ortahisar çıkarması!

Milli Ekonomi Politikalarını anlattı

'Millete hizmetkâr olma gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz' diyen Milletvekili Ayvazoğlu  Pazarkapı Mahallesi'nde dükkânları tek tek gezerek esnaflara hayırlı bereketli kazançlar dilerken vatandaşlarla da sohbet ederek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 
Üretim, İstihdam, Yatırım, Büyüme odaklı Milli Ekonomi Politikalarını anlattı. 

YEŞİLAY'a üye oldu

Yeşilay Trabzon Şubesinde Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, yönetim kurulu üyeleri ve YEDAM ekibi ile bir araya gelen Ayvazoğlu Yeşilay'a üye olarak "Bağımlılıkla mücadelede yalnız değilsiniz! Artık ben de bir Yeşilay üyesiyim. Her türlü bağımlılıkla  mücadelede üstlendikleri önemli misyondan dolayı Yeşilay'a, şehrimizde ve ülkemizin her tarafında özveriyle çalışan gönüllülere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum." mesajını verdi. 

Tam kadro sahadayız! 

Daha sonra AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan Ayvazoğlu birlik ve beraberlik vurgusu yaparak "İl Başkanımız Dr. Sezgin Mumcu Başkanlığı’nda toplanan Trabzon teşkilatımızı  çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, teşkilatlarımızla birlikte tam kadro sahada iz bırakmaya devam edeceğiz sözü ile AK Teşkilatımın tüm üyelerine Trabzonumuzdan selam gönderiyorum."dedi. 

Son olarak Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen “Mehmet Akif Ersoy Albümü Gala Programına katılan Ayvazoğlu 
Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç'i yaptığı güzel çalışmalardan dolayı tebrik ederek " Ahmet Metin Genç Başkanımız “Mehmet Akif Ersoy Albümü Gala Programı” ile bir yandan Sosyal Belediyeciliğin gereğini yaparken bir yandan da ruhumuza dokunan ve milli duygularımızı kabartan anlamlı bir etkinliğe imza attı. Değerli sanatçımız Uğur Işılak'ı sahnelediği  güzel performanstan dolayı tebrik ediyor, bu geceye anlam veren ve bağımsızlık mücadelemizi, “Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak” dizeleriyle cesaretlendiren Milli Şairimiz Üstad Mehmet Akif'i de vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber