BAŞKAN CEBİ SEÇİM DEĞİL GELECEK NESİL DERDİMIZ DEDİ

Tüm AK Parti neferleri bu ideal uğrunda şehrimizin her bir köşesinde gönüllere misafir oluyorlar, vatandaşlarımızla hasbihâl ediyorlar, istek ve taleplerini dinliyorlar.” dedi.
AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Meclis Toplantısı Varlıbaş Çok Amaçlı Salonu’nda yoğun bir katılımla yapıldı.
KATILIM YOĞUN OLDU
Danışma Meclisine AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, önceki dönem AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti İl ve Ortahisar llçe Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki dönem AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlarından Ergin Aydın, AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan ile İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ortahisar İlçe Mahalle Başkanları katıldı.   


YOLUMUZ UZUN
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yerel ve genel gündeme yönelik değerlendirmelerde bulunularak, teşkilat çalışmalarını anlattı. Bölgenin incisi Ortahisar’ı tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte adımladıklarını söyleyen Çebi, “Bizim tüm gayretimiz seçim için değil, gelecek nesiller içindir. Tüm AK Parti neferleri bu ideal uğrunda şehrimizin her bir köşesinde gönüllere misafir oluyorlar, vatandaşlarımızla hasbihâl ediyorlar, istek ve taleplerini dinliyorlar. Dokunduğumuz her gönül, selam verdiğimiz her hemşehrimizden 19 yılda yapılan hizmetlerin memnuniyetini duyuyoruz. Gelecek açısından da tüm hemşehrilerimizin tek ve en büyük umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile AK kadrolardır. Hem genelde hem de yerelde yapılanları yeterli görmüyoruz. Daha gidecek çok uzun yolumuz, söyleyecek sözümüz, yapacak nice hizmetlerimiz var. “ dedi.
MİLLETİMİZ BİZİ BEKLİYOR
AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin yer aldığı hizmetlerin anlatıldığı broşürleri tüm teşkilat mensuplarının katılımıyla Ortahisar’ın dört bir tarafına ulaştırdıklarını anımsatarak sözlerini sürdüren Çebi, “İlçemizde adeta bir seferberlik ilan ettik. Ev ev kapı kapı dolaşarak, vatandaşlarımızla bizzat hasbihâl ederek, anlatarak broşürün dağıtımını tamamladık. Bu çalışmamızın ardından şimdi de aile ziyaretlerimize başlıyoruz. Aile ziyaretleriyle birlikte çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Hemşehrilerimizin bizlere gösterdiği güven ve teveccühe bizler de AK kadrolar olarak gönül birlikteliğimizi perçinleyerek, hizmetlerle karşılık vereceğiz. Şunu gördük ki, aziz milletimiz bizi bekliyor.” İfadelerine yer verdi.
HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALDI
Çebi, kur dalgalanmasının yaşandığı haftada birilerinin Türkiye’nin diz çökeceği hayalleri gördüğünü kaydederek “Türkiye artık ayağa kalkamaz, AK Parti hükümeti bitti, diyerek sevinenlerin hevesleri kursaklarında kaldı. Yeni ekonomik modelle birlikte Türkiye’nin gücü bir kez daha ortaya çıkmıştır. Türkiye’ye türlü hileler, kumpaslarla diz çöktürmeye çalışanlar, habis emellerini Türkiye’nin diz çökmesine bağlayanlar, hayaller kuran iç ve dış mihraklar, hainler gereken cevabı almıştır.” diye konuştu.  


REKOR OYLA CUMHURBAŞKANI SEÇTİRECEĞİZ
Türkiye’nin 2023 yılında gireceği seçime de değinen Çebi şöyle devam etti: “2018 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimi vardı. Muhalefet aday arayışındaydı. O seçim geride kaldı. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı seçildi. Şimdi de aynı şekilde aday arayışındalar. 2023 seçimleri yaklaşıyor, aziz milletimizin desteği ile Cumhurbaşkanımızı rekor bir oyla yeniden cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Onlar yine tartışacaklar, aday arayacaklar.”
DEVLETİN KASASINA GELİR SAĞLANACAK
Çebi, kamuoyunda yap-işlet-devlet modeli ile ülkeye kazandırılan dev projelere getirilen eleştirilere de değindi. Sadece Türkiye’de değil, tüm dünya genelinde yap-işlet-devret şekliyle projelere imza atıldığını vurgulayan Çebi, “Devam eden projelerle birlikte 37,5 milyar dolarlık yap-işlet-devret modeliyle ülkemize kazandırılan, kazandırılacak dev hizmetler bulunuyor. Bunların sahibi devlettir. Bu projeler 2027 yılından sonra para basmaya başlayacak. Artık Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bütçe ayrılmadan, bakanlık benzer projeleri kendi kaynakları ile hayata geçirecek. Rakamlar ortada 2036 yılından itibaren yılda ülkemizin kasasına yaklaşık 2 milyar dolar gider olmadan para gelecek. Bu rakam 2037 yılından itibaren ise yaklaşık 2,5 milyar dolara yükselecek. Tüm bunlar Türkiye’nin gücüne güç katacaktır.” İfadelerini kullandı.
ÇEBİ PLAKET TAKDİM ETTİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, konuşmasını tamamlaması sonrasında önceki dönme ilçe başkanlarından Ergin Aydın’a plaket takdim ederek, hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.  Program protokol konuşmalarının ardından tamamlandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber