Başkan Genç, AK Parti ve MHP ilçe kadın teşkilatlarıyla bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Mahalle başkanları ve Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Kadın Kolları Başkan ve yönecileriyle bir araya geldi.

AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları tarafından organize edilen programa AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Gülen Demir ile AK Parti ve MHP İlçe yöneticileri ve mahalle başkanları da katıldı.

BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

“Biz büyük bir aileyiz, güçlü bir aileyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatçılığını aynı anlayışla devam ettiren bir aileyiz. Dün de aday tanıtım merasimimizde bu gücümüzü gösterdik. O nedenle bu işe gönül veren bu işe emek veren, fedakarca evini, işini bırakarak bir dava sorumluluğuyla partimizin kurulduğu andan itibaren yürüten AK Kadınlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.”

CUMHURBAŞKANIMIZIN SESİNE SES, SÖZÜNE SÖZ, BİLEĞİNE GÜÇ OLACAĞIZ

“Şu anda bütün dünya çok kötü bir dönemden geçiyor. Televizyon izleyemez hale geldik. Katil İsrail Devleti, Filistinli kardeşlerimize resmen soykırım uyguluyor. Özellikle çocukları katlediyorlar, özellikle kadınları katlediyorlar. Savaşın da bir hukuku vardır. Savaşta sivillere asla zarar veremezsin. Hastaneleri, okulları ve toplu yaşam alanlarını bombalayamazsınız. Ama onlar bu çocuklar, bu bebekler 15-20 sene sonra karşılarına mücahit olarak çıkmasın, o kadınlarımız orada çocuk doğurmasın diye onları öldürüyorlar. Öyle bir dönemden geçiyoruz ve dünya duyarsız. Ama İslam ülkeleri daha da duyarsız! 
Petrol vanalarını 2 günlüğüne kapatsalar her şey düzelecek belki ama hepsi emperyal güçlere özellikle Amerika’ya teslim olmuşlar. 
Bu nedenle hem inancının hem de medeniyetinin üzerinde sorumluluğu olan bir Türkiye var. Bu nedenle hangi platform olursa olsun bu durumda itiraz eden, reddeden, haykıran bir Recep Tayyip Erdoğan var. O nedenlerle biz bu seçimlerde sadece yerel bir seçim yapmayacağız. Trabzon’umuzdan artıracağımız her oy, Cumhurbaşkanımızın sesine ses, sözüne söz, bileğine güç olacak. Böyle bir sorumluluğumuz var. Bu makamdan, mevkiden ayrı bir sorumluluktur. Bu bir yürüyüştür. Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüdüğü yol bu milletin yeniden ayağa kalktığı ve dünya sahnesine çıktığı, üzerindeki sorumluluğu yerine getirdiği bir şahlanış yoludur. O nedenle ona güç kuvvet vermeliyiz ve bunun yolu da seçimden geçiyor.”

KAPI KAPI DOLAŞACAK SAHAYI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ
 
“15 Temmuz’da yapamadıklarını, 17-25 Aralık’ta yapamadıklarını, Gezi Olaylarında yapamadıklarını, bizi bölmeye çalışıp bölemeyen o güçler seçimde bu işi bitirelim dediler. Bunlara müsaade edecek miyiz? Tabii ki etmeyeceğiz. Bunun yolu da bu teşkilatın en büyük temel dinamiği ve en büyük gücü kadınlarımızdan geçiyor. Zaten bir işe kadın eli değdiği zaman, kadınlarımız sahiplendiği zaman onun bereketi de artarak devam eder. Öyle başladı bu yolculuk inşallah bu seçimlerde de aynı anlayışla devam edecek.  El ele vereceğiz hem Ortahisar’ımız hem de bütün ilçelerimizle 18’de 18 yaparak hizmet yolculuğumuzu devam ettireceğiz. Bu seçimde ipi birlikte göğüsleyeceğiz. Buna dair teşkilat gücümüz var. Kararlılığımız, azmimiz, inancımız, gençliğimiz ve heyecanımız var. 
Cumhur ittifakımızla el ele verecek kapı kapı dolaşacağız. Ulaşabildiğimiz herkese ulaşacağız. Giderseniz oyu alırsınız. Belki gittiğiniz kişi farklı görüşte olacak ancak oy pusulasında fotoğrafınızı gördüğünde ‘bu kişi bize gelmişti’ deyip, eleştirdiği noktalarınız olsa size oyunu verecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber