Başkan Oyman'dan Seçim Açıklaması! Tüm kadrolarımızla Sahada Olaçagız

1992 yılında partimizin yeniden açılmasıyla birlikte ilçe başkanlığı görevini yürüten Sayın Sefer Özgür Başkanımızı ve aramızdan ayrılan tüm başkanlarımız ve yol arkadaşlarımızı rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Güzel ülkemize karşı sorumluluğumuzun her zamankinden daha fazla olduğunun farkındayız. Seçim sürecinin başlatıldığı bu günlerde önümüzdeki seçimin ne ifade ettiğini çok iyi biliyoruz. Demokrasiye, adalete, liyakata, özgürlüğe, hukukun üstünlüğüne, huzurlu ve aydınlık günlere ihtiyacımız var; kavuşmak için el birliğiyle mücadele edeceğiz, inanıyoruz kavuşacağız.

Dün olduğu gibi bugün de hiçbir sorumluluktan kaçmayarak, her geçen gün daha güçlü bir şekilde ilçemiz Ortahisar için, Trabzon ve ülkemiz için tüm gayretimizi göstereceğiz.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yol arkadaşları olmanın verdiği onurla birlikte Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında mutlu ve huzurlu bir Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yarının Türkiye’sinin inşasında CHP Ortahisar’ın tüm bileşenleriyle sahada, en önde olacağız.

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak kıymetli katkılar sunan Trabzon Milletvekilimiz Sayın Ahmet Kaya, önceki İl Başkanlarımız Sayın Ömer Hacısalihoğlu, Sayın Turgay Güngör ve Sayın Necip Yıldız,
önceki İlçe Başkanlarımız Sayın Muharrem Şahin, Sayın Murat Özçilingir ve Sayın Ahmet Koltuk ile birlikte özel sebeplerinden dolayı toplantımıza katılamayıp güzel dileklerini ve desteklerini paylaşan İlçe Başkanlarımız Sayın Nizamettin Çavuşoğlu, Sayın Sebahattin Bayrak ve Sayın Mehmet Recep Arslantürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Amasya Genelgesiyle ilan ettiği üzere ''Milletin İstiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.'' inancıyla birleşeceğiz, iktidarın ayrıştırma anlayışına son vereceğiz.

Birlikte güzeliz, hep birlikte güçlüyüz.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı
Fatih Suat Oyman

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber