BAŞKAN YILDIRIM:BU DERTLER GİDECEK ÇÜNKÜ GELECEK PARTİSİ GELECEK!

Trabzon'daki gençlerin işsizlik sebebiyle zor günler geçirdiğini belirten Başkan Yıldırım, gençlerin maddi imkansızlıklar sebebiyle sosyal hayata adapte olamadığını söyledi.
Son yıllarda enflasyonun artması ve bu etkenlerle birlikte gıdadan, tekstile birçok ürüne zam üstüne zam gelmesi vatandaşı maddi ve manevi açıdan zor duruma sokmaya devam ediyor.

Özellikle istatiksel verilerin de hayat pahalılığını gözler önüne sermesi vatandaşları umutsuzluğa sevk ediyor.

Trabzon'da seçim çalışmalarına dur durak demeden devam eden Başkan Yıldırım,  gençlerin işsizlik ve birçok hususta sorun yaşadığını ifade ederek;"Trabzon'da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.

Çalınmadık kapı, girilmedik sokak, vurulmadık kapı bırakmıyoruz. Vatandaşları da esnafı da ziyaret ederek, sorun ve önerilerini dinliyoruz fakat kime hal hatır sorsak ekonomiden, işsizlikten, hayat pahalılığından şikayetçi.

Bilhassa gençler bu konudan çok muzdarip çünkü onca yıl üniveriste okuyorlar ya da  kendilerini eğitiyorlar ama sonuç hüsran oluyor.

Mesleklerini icra edemiyorlar. Pahalılıktan sosyal hayatları yok oluyor, hobi edinemiyorlar.

Ülke gezmeyi bırak şehir bile gezemiyorlar. Çünkü her şey para. Ve paramız pul oldu.

Gençlerin eli kolu bağlandı. İktidar da görmezden geldi.

Ama kimse üzülmesin, gençler müsterih olsun.

Gelecek Partisi varsa gençler için de, emekliler için de, öğretmenler içinde, işçiler için de, memurlar içinde gelecek var demektir.

Bu dertler bitecek. Çünkü Gelecek Partisi gelecek."şeklinde konuştu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber